Wpis z mikrobloga

CRINGE ALERT ⚠

Wczoraj o niefortunniej porze, która uchroniła dzienną przed tym widokiem pewna zielonka postanowiła podzielić się "memem" z nim samym. "Mem" to bezbek z top 1 cringe wykop club, ale zielonka uznała że to dobry pretekst do poatencjonowania się i użyła tagu #pokazmorde
Ja was mireczki tylko trochę szanuję, ale wystarczająco, by nie narażać was na śmierć z zażenowania.
wpis linkuje dla tych którzy i tak chcą zobaczyć.
Jednak do rzeczy, obiecałem tej zielonce, że za 3 lata przypomnę mu co odwalał.
Każdego kto chce za 3 lata być do reuploadu tego "mema" i przywołania tego typka wołany zapraszam do plusowania.

#heheszki #glupiewykopowezabawy #oswiadczenie
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CoolCake Żałuję że nie posłuchałem ostrzeżenia i zajrzałem do wpisu ( ͡° ʖ̯ ͡°). Z pamięci już tego nie wymażę, więc wołaj za te 3 lata, a ja idę rozchodzić zażenowanie.
  • Odpowiedz
  • 16
@strielali tak tu chodzi o to że gość budował obóz koncentracyjny, ale jak pomyślę że dorosłe chłopy siedzą i układają k---a pudełka w maku i robią z tego memy to mnie mrowi w stópkach
  • Odpowiedz
@CoolCake: K---a jakiś normicko-atencyjny cringe Damian zakłada konto na wykopie, żeby pochwalić się ultraśmiesznym memem z samym sobą w roli głównej bo dostał pod nim 5 lajków na fejsie od jakichś stulejarzy xD biorę urlop dwa tygodnie wcześniej niż planowałem bo muszę to solidnie rozchodzić ( _)
  • Odpowiedz
  • 8
@CoolCake kurła mem tragiczny, ale Ty swoją wielką akcja przypominania tego shitu i wołania ludzi za 3 lata pokazujesz, że podobnie jak ten niememiczny ziomek nie masz co robić w życiu. Martwię się cumplu...
  • Odpowiedz