warto z nowo poznaną laską jechać na woodstock? ja jadę pierwszy raz ona trzeci. Dodam, że obydwoje lubimy takie klimaty, jednak wiecie. Ta wolność i swoboda jest nieobliczalna ( ͡°͜ʖ͡°) #pytanie #woodstock
@ludol: zastanawiam się jak niektórzy z was wyobrażają sobie Woodstock, skoro jedyne skojarzenie to "tarzanie sie w błocie". Wam się wydaje, że Woodstock to jest takie olbrzymie bagno pełne błota, po którym ludzie 3 dni pod rząd biegają i nic innego nie robią poza obrzucaniem się nawzajem tym błotem?
@Psajkoman: poznałam mojego #niebieskipasek tuż przed tym jak jechał pierwszy raz jechał na woodstock, a ja byłam po 3 razach i niestety musiałam akurat wtedy zostać w pracy i szczerzę żałuje bo byłby to nasz jeden wspólny woodstock więcej :) Jedź!
@WszeborWlostowic: Nie no co ty, jeszcze dochodzi brak dostępu do umycia się, ćpanie co wpadnie w dłonie i #!$%@? tanią wódą. No i oczywiście "wyzwolone" kobiety więc ahoj przygodo ( ͡~ ͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)
@mamajasia12 pytam się bo nie miałem okazji tam być
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@ludol: zastanawiam się jak niektórzy z was wyobrażają sobie Woodstock, skoro jedyne skojarzenie to "tarzanie sie w błocie". Wam się wydaje, że Woodstock to jest takie olbrzymie bagno pełne błota, po którym ludzie 3 dni pod rząd biegają i nic innego nie robią poza obrzucaniem się nawzajem tym błotem?
@Szymex2013 chciałeś mnie zniechęcić? Efekt odwrotny :)