Wpis z mikrobloga

Przegryw: Ale bym chciał mieć dziewczynę. Chciałbym po prostu mieć do kogo się przytulić i móc razem pooglądać seriale. Żadna mnie nie chce, dla nich liczy się tylko wygląd a je nie jestem Chadem więc jestem skazany na samotność.

Brzydka Dziewczyna: Hej Anon, w sumie podobasz mi się i fajnie się z tobą gada. Chciałbyś spędzić razem trochę czasu i porobić coś ciekawego? Znalazłam ostatnio fajny serial.

Przegryw: Fuj k---a jaki knur. _*wstawia jej zdjęcie na mirko żeby pośmiać się z jej wyglądu z innymi przegrywami*_

#logikaprzegrywow #przegryw #takaprawda
U.....n - > Przegryw: Ale bym chciał mieć dziewczynę. Chciałbym po prostu mieć do kog...

źródło: comment_p02nylEoLvCOyJdDnWkDVvyADJDks6Yr.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UrbanHorn: laska dostała roast, przy czym tak naprawdę chodzi o to, że jest nieumalowana. Obiektywnie buzie ma w porządku (jestem obiektywny, uwierzcie mi).

Bo malowanie się kobiet jest częścią tej całej płciowej gry - jako różowy pasek musisz zrobić takie malowanie twarzy, żeby nie było to oczywiste, ale podkreślało/tworzyło atuty twarzy.
A goście, którzy lubią nieumalowane nie wiedzą jeszcze, że lubią umalowane - po prostu nabrali niechęci bo widzieli za dużo "klaunów".

Poza tym osobowość: ludzie pamiętajcie! Nie jeden facet by się zdziwił, że jest w stanie przyjąć do tego męskiego serduszka otyłą laskę, która wykazuje się urodą na
  • Odpowiedz
@UrbanHorn: no spoko, fajnie, wszystko rozumiem, ale stary co ty p--------z??? Nawet #przegryw mają jakieś poczucie gustu, co nie? To, że chcą r----ć zajebistą laskę to oczywiste, taka genetyka. Może i matka natura nie dała im tych cech, które w gaciach samic powodują małą niagarę, ale do huja, matka natura nie pozbawiła ich godności. Kto by chciał r----ć taką brzydką laskę? Sam byś palcem nie tknął po pijaku, a co dopiero celowo.

A teraz komunikat do wszystkich którzy uważają się za #przegryw

może i nie macie over 180cm wzrostu, może macie brzydkie ryje, może jesteście ulańcami, może nie macie hasju, może i mieszkacie z matką, może i nie macie pracy a przyszłość która przed wami stoi jest brązowa jak g---o, ale do huja jedno jest pewne:
żaden z was nie zasłużył sobie na to, żeby być nikim, a jednak jesteście nikim, więc już sobie nie dokładajcie do kompletu ruchania brzydali, ok? Prawdopodobnie wszystkie te wysrywy pt. "na brzydką laskę to byś nawet nie spojrzał" piszą właśnie brzydkie laski ze swoich fejk kont albo ktoś kto wam źle życzy i chce was wkrecić w dzieciaka z brzydulą. A co jak dzieciak przyjedzie i zapyta dlaczego jest brzydki jak noc? Jak mu to wyjaśnisz jeden
  • Odpowiedz
@Prezydent_Polski: To albo unosisz się godnością i odrzucasz brzydką laskę ale wtedy nie narzekaj na internecie że jesteś sam albo doceniasz towarzystwo drugiej, nie raz wartościowej osoby która nie ma wpływu na to że ma takie a nie inne geny i po prostu źle wygląda. Albo albo. Jeśli jednocześnie narzekasz na samotność i odrzucasz innych z powodu ich wyglądu to jesteś skrajnym idiotą i prosiłbym cię żebyś się nie rozmnażał
  • Odpowiedz
@UrbanHorn: Ale ja siebie nie zaliczam do grona przegrywów. To co pisałem wyżej to dla beki, kumasz co nie?
To mirko, a nie poradnia dla biednych polaków.

A każdy może narzekać na co chce i gdzie chce i nic z tym nie zrobisz.
Tak właściwie, to gdyby przegrywy zastosowały się do twojej rady to przestali by być przegrywami, co
  • Odpowiedz
@UrbanHorn: Idealne podsumowane. Ileż to razy czytałam komentarze jednego czy drugiego, że on po prostu chciałby mieć dziewczynę. Tylko pod tą "po prostu dziewczynę" kryje się jakaś długonoga modelka, bo przecież nikt poniżej 7/10
  • Odpowiedz
@UrbanHorn Ale to że jakiemuś przegrywowi nie wychodzi z ładnymi to nie oznacza że mu wszystko jedno i ma się rzucić na byle jakiego paszczura. Każdy ma jednak swoje standardy. To tak jakby ktoś był głodny ale nie byłoby go stać na obiad w restauracji więc polecasz mu pogrzebać w śmietniku.
  • Odpowiedz
@Grzolsat: Słyszysz co ty w ogóle mówisz? Porównujesz bycie z inną osobą która tak samo jak ty ma uczucia, swoje hobby i jakieś tam życie do grzebania w śmietniku. Czytam komentarze twoje i tobie podobnych i się zastanawiam jak bardzo śmieciowym gatunkiem są ludzie. Jesteś zerem i nie zasługujesz na to żeby spotkało cię w życiu cokolwiek dobrego.
  • Odpowiedz
@UrbanHorn Jestem zerem i nie zasługuję na to żeby spotkało mnie w życiu cokolwiek dobrego ponieważ nie mam ochoty wiązać się z brzydkimi dla mnie kobietami? A słyszysz co TY w ogóle mówisz? XD
  • Odpowiedz
@Grzolsat: Nawet nie rozumiesz tego co sam piszesz. Rób sobie co uważasz, nie moja sprawa z kim będziesz i z kim być preferujesz, oceniłem kim jesteś po tym jaki masz stosunek do tej sprawy po twojej barwnej analogii. Porównujesz ludzi do śmieci bez powodu ergo - sam nim jesteś.
  • Odpowiedz