Aktywne Wpisy

apeee +29
Mirko pomusz :)
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
źródło: 698f475a76c5106459687f153f3b7a33
Pobierz
callver34 +129
Czy Polska może być liderem Europy? Liderem regionu? Nie ma na to szans, ostatni raport OECD ujawnia miażdzące braki w umiejętnościach Polaków. 40% to funkcjonalni analfabeci:
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-23 171713
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_3byrRo7DVkZzQahoYbReSLO26Zxzy1xv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
siostra kiedys w jakims konkursie na fb wygrala zestaw za 6 stow -szminka i roz :P
Wszystko jest kwestia wzgledna i priorytetow. Jak ktos otrzymuje miesiecznie 10k to te kosmetyki to zaden wydatek.I rozumiem szmieszki troche.
Natomiast przy zarobkach 2k to jest to zbyteczne dziadostwo xD (no chyba ze ktos serio mi udowodni ze ta linia jest jakas hiper mega)
A wydac 500 zl w 12 minut to nie problem... torebki sa troche drozsze, czesci
@Desmosedici: dobrze wiedziec. Tylko poinformuj o tym te tysiace osob na grupach kosmetycznych ktore to odsprzedaja xD albo napisz kolejny komentarz zeby wpasowac sie w ogolny hejt nie majac pojecia w zasadzie o czym piszesz, moze jakis plus wpadnie
@Desmosedici:
1. Jakby nie bylo mozliwosci dezynfekcji (korzystanie z uslug kosmetyczki musi byc szczytem nienormalnosci w rakim razie)
2. Jakbym przyczepila sie tego ze napisales ze to nienormalne, a nie tego, ze napisales, ze kosmetykow nie da sie odsprzedac. Odwracac kota ogonem mozesz w dyskusji z mama. Jak napisales debilizm