Wpis z mikrobloga

@janek_kombajnista: Miałem okazję jechać z taką na fotelu pasażera. Z zawodu córka przedsiębiorcy. Jechała olewając przepisy, jednocześnie wyklinała innych chyba, że nie ustępują jej z drogi, bo wszyscy jechali przepisowo.
  • Odpowiedz
@jas_wedrownik: mój zestaw głośnomówiący to telefon podłączony do chińskiego odbiornika BT podłączonego kablem do radia w samochodzie
Kosztowało mnie to jakieś 90 centów na aliexpress

Zestaw głośnomówiący działa idealnie, nawet przy prędkości 190 spokojnie radio ma jeszcze zapas głośności

Nie chce mi się wierzyć że w samochodach za 200-300k tak podstawowa rzecz nie działa dobrze
  • Odpowiedz
@rdy ale ty chyba nie do końca ogarnąłeś. Rozmówcę słychać bardzo dobrze, w głośnikach ale to mnie źle słychać bo mikrofon zbiera całe otoczenie. Jak nie wierzysz to wypróbuj. Sam byłem zdziwiony
  • Odpowiedz
@jas_wedrownik: nie mam z tym absolutnie żadnego problemu, nigdy nikt nie narzekał na jakość rozmowy. A nie mam dedykowanego mikrofonu, tylko zbiera to telefon wiszący na szybie - tyle że ma włączoną redukcję szumów
  • Odpowiedz
@janek_kombajnista: pare dni temu zgłosiłem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa za świadome uszkodzenie mienia przez taką prukwę :> Się baba zdziwi jak jej policja do drzwi zapuka :>
  • Odpowiedz