Aktywne Wpisy

Wesol96 +6

luciditygone +35
Przypomniało mi się, jakie upokorzenie czułam szukając pracy w peaku pandemii świeżo po licencjacie. Rozsyłałam setki CV dziennie i g---o. Z desperacji wysłałam na przeczekanie CV do kołchozu, gdzie na akord składa się kinder niespodzianki XD A rekruterka zadawała mi tam wiele bezsensownych pytań typu jakim zwierzęciem chciałabym być albo jakie są nietypowe zastosowanie widelca. Siedziałam tam i prawie się rozpłakałam na miejscu, w życiu nie czułam takiego zażenowania. Równie dobrze za

http://pts-seksuologia.pl/sites/strona/83/stanowisko-pts-ws-sytuacji-spolecznej-zdrowotnej-i-prawnej-osob-transplciowych
#lgbt #transblogasek
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Przecież ci ludzie po prostu sobie u-----i, że świat jest taki i owaki i jakieś lewactwo chce im z butami wejść w ich stereotypy i dyskryminacje, emmm znaczy się, w ich poglądy i ich przymusić do nie p---------a głupot, emmm
@CichyGlosZTyluGlowy: to wtedy raczej taka osoba nie byłaby już sobą, no ale nie wiadomo bo nie wynalezniono takiego sposobu więc możemy sobie tylko gdybać.
A jak Napoleon III zostanie zmuszony przez zdradzieckich poddanych do połknięcia tabletki i przekona się że tak naprawdę ma na imię Jan Nowak? Jest sobą czy nie?