Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Tyle lat już mam na karku (grubo 30+) i nadal nie pojmuję jak to kobiety robią.
Są jakieś książki w tej tematyce? Może poczytam i się czegoś dowiem i doznam oświecenia?
Poznałem całkiem fajną laskę, rozmawiam z nią od grubo paru miesięcy. Zaczęła mi się zwierzać z wielu grubych akcji i tak się zaczynam zastanaiać jaka za tym idzie logika prócz tępo przyjętej CHWILOWEJ "wygody"? Bo jej gość, z którym jest już ponad rok
Są jakieś książki w tej tematyce? Może poczytam i się czegoś dowiem i doznam oświecenia?
Poznałem całkiem fajną laskę, rozmawiam z nią od grubo paru miesięcy. Zaczęła mi się zwierzać z wielu grubych akcji i tak się zaczynam zastanaiać jaka za tym idzie logika prócz tępo przyjętej CHWILOWEJ "wygody"? Bo jej gość, z którym jest już ponad rok

Also beka z chłopa, który uwierzył, że kupił mint folię, choć to jakiś janusz sobie zapakował i sprzedał jako igłę xD
#axeliocontent
Czy w Białymstoku rzeczywiście jest taka bieda i brak pracy że dwóch dorosłych mężczyzn(kuców) musi żebrać 160zł na grę zamiast pójść np. wykładać towar w biedronce przez 6 godzin czy odstać jeden dzień przy linii produkcyjnej? Po filmach @axelio mam wrażenie że odłożenie kwoty rzędu 200zł z pensji lub zarobienie takich pieniędzy w 1 dzień to w Białymstoku jest mission impossible.
Komentarz usunięty przez moderatora
Well nie bede ci mowil jak zyc, bo ani to moralne ani moj w tym interes