Wpis z mikrobloga

@barmicwa: No to dość istotna różnica, osobiście traktuje przepuszczanie kogoś w drzwiach jako miły gest tak o, żeby ułatwić tej osobie życie, niezależenie od czyjejś płci i nie zawsze też.
  • Odpowiedz
@smieszkins: nie wiem jaki Ty w tym widzisz problem. Niektórym kobietom się w dupach poprzewracało. Chcesz tak bardzo pokazać, jak jesteś wyemancypowana, że gardzisz dobrym wychowaniem. Za odsuwanie krzesła też się oburzasz? Przecież to jest jasne, że dopiero jak Twój mężczyzna wyrazi zgodę to Ty zostaniesz poproszona do tańca. I masz prawo odmówić. Ten, który poprosił Twojego mężczyznę o zgodę, pokazał po prostu szacunek dla Waszego związku i nie chciał
  • Odpowiedz
XXI wiek a koles na weselu pyta sie mojego niebieskiego czy moze ze mną zatańczyć

@smieszkins: wyobraziłam sobie reakcję mojego faceta na takie pytanie i od razu humor lepszy xD

kto uważa, że to spoko, racjonalne albo- tutaj karuzela osiąga drugą kosmiczną- kulturalne, ręka do
  • Odpowiedz
@smieszkins: nie przejmuj się opinią wykopków, oni tylko fantazjują na temat tego jak by się zachowali w obliczu kobiet XDDDDDDDDDDDDDDD oczywiście typ żenujący i wykopki go broniące że to "kultura" to XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 1
@Camilli Twój komentarz jednocześnie mnie ucieszył (wygląda na to, że jesteś jedną z niewielu osób stąd znających podstawy savoir-vivre) i zasmucił (bo wygląda na to, że jesteś jedną z niewielu osób stąd znających zasady savoir-vivre...). W dodatku jest po prostu prawdziwy.
  • Odpowiedz
Nie miej bladego pojęcia o Savoir-vivre

Pisz o tym na mirko

Jeszcze następna co guzik wie (@dingi_dong: ) Cię pochwala, bo jej się coś wydaje XD

Ja nie wiem komu tu słoma z buciorów wystaje, ale się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz