Aktywne Wpisy

Salido +269
Minął 4. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-28
Pobierz
LukaszTV +171
źródło: temp_file8118652105316144348
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@ce029c47: ABCore http://abco.re/en/2016/01/17/abcore-added-value
@Das-Coin:
Po to że jak masz na VPS to nie jest twój nod, nie masz nad nim kontroli, nie zwiększa to bezpieczeństwa
@rysiekryszardziom: no więc nie ma nierealnych ale kto ot tak sobie będzie zostawiał kompa ciągle włączonego i n--------a tam wiatrak czy coś innego, albo stara wrzeszczy że na wakacje w międzyzdrojach nie będzie bo to dziadostwo żrę prund
@ce029c47: Ogólnie to o czym mówisz to Proof of Stake, ale ma potężną wadę. Najwięcej zarabia ten co ma najwięcej hajsu :D Ogólnie to node z minerem jakby. Natomiast system często jest niesprawiedliwy, więc to półciekawostka.
Koszt jest "spory", gdyż trzeba potwierdzić, że ktoś cię w szambo nie wpuścił (nie ufaj nikomu, nawet sobie). Dlatego troszkę trwa
@ce029c47: tak będzie, na LN będzie można zarobić przynajmniej na koszty a aby posiadać węzeł LN pełny węzeł jest wymagany, więc to spowoduje powstanie coraz więcej pełnych węzłów?
@fervi: Dlatego właśnie eleganckie rozwiązanie według mnie to smartfon - duża dostępność do sprzętu, oszczędność energii.
@pawlo74: Mam nadzieję że właśnie tak zadziała LN na sieć BTC.
@pawlo74: Bo dla mnie BTC jest czymś zajebistym, żałuje że wcześniej nie zagłębiłem się w tym na czym to polega, może wcześniej bym w to wszedł. Miałem kilka podejść jak był jeszcze tani, ale bieda mnie powstrzymywała
@fervi: Dopiero teraz przyszedł mi do głowy taki pomysł, więc będę próbował.