Aktywne Wpisy

GangKobry +513
Sosy podane w brudnym kartonie po jajkach to nie problem dla p0lki jeśli podadzą je tak w Hiszpanii.
#p0lka #logikarozowychpaskow #podroze #gotujzwykopem #heheszki #hiszpania
#p0lka #logikarozowychpaskow #podroze #gotujzwykopem #heheszki #hiszpania
źródło: temp_file1756962080155344516
Pobierz
twardy-zawodnik +375
Wlasnie czytam sobie wpis Mirka o tym, jak rozwaza emigracje bo za pensje kucharza i projektantki w Warszawie nie stac go na mieszkanie (link: https://wykop.pl/wpis/79958765/obserwuj-mirkoanonim-ehh-nie-napisze-niczego-odkry/strona/1 )
Rozwiazanie wykopkow z komentarzy? WARSZAWA TO NIE MIASTO DLA KUCHARZY I PROJENTANTEK, CO TY ZA TAKA PENSJE CHCESZ W NAJDROZSZYM MIESCIE W POLSCE MIESZKAC?
Smutlem czytajac te komentarze, serio. Naprawde. Bo co ma powiedziec sprzataczka ktora urodzila sie w Warszawie? Co ma powiedziec kierowca smieciarki mieszkajacy na terenie
Rozwiazanie wykopkow z komentarzy? WARSZAWA TO NIE MIASTO DLA KUCHARZY I PROJENTANTEK, CO TY ZA TAKA PENSJE CHCESZ W NAJDROZSZYM MIESCIE W POLSCE MIESZKAC?
Smutlem czytajac te komentarze, serio. Naprawde. Bo co ma powiedziec sprzataczka ktora urodzila sie w Warszawie? Co ma powiedziec kierowca smieciarki mieszkajacy na terenie
źródło: chlew obsrany
Pobierz

#programowanie #naukaprogramowania
Wybierz sobie frontend albo backend i ciśnij. Devops raczej nie polecam.
Frontend to od tworzenia interfejsu, który użytkownik dotyka, czyli wpływają głównie na wygląd aplikacji i jej zachowanie po "pierwszych kliknięciach". Backend to ci goście co robią soft na serwery z których apka korzysta i tam ogarniają te dane przesyłane z frontu i pchają do bazy danych i w drugą stronę. To tak w uproszczeniu żeby zarysować obie
Komentarz usunięty przez autora
Nie mam zbytnio doświadczenia z C#, ale uważam jave za niezbyt skomplikowany język, mimo wszystko wszystkie języki o których napisałem są bardzo do siebie podobne. Javy uczyłem się z oficjalnego tutoriala Oracle.
Ogólnie to raczej odradzam od razu lecenie w apki, bardzo dużo ludzi się w ten sposób zniechęca. Najlepiej to nauczyć się postaw
@genmic
@Myzreal dziękuję!
To ja jeszcze dodam 3 grosze od siebie, ja klikam sobie w c# (bardzo słabo póki co ale jednak), bo mi się najbardziej spodobał IDE (Visual Studio), czyli ten program w którym się pisze kod. Chyba VS to jest najlepsze IDE, ale co się dziwić jak to Microsoft wydał. C# jest bardzo podobny do Javy w podstawach to się pisze praktycznie tak samo,
dla kompletnych laików
super sprawa, każdemu polecam
potem takie rzeczy jak: https://github.com/P1xt/p1xt-guides tu masz spisy dla różnych technologii od zera do kompetentnego pracownika
Jeśli chodzi o Jave to Intellij IDEA nie ma sobie równych :)