Aktywne Wpisy
LittleOpa +209
Jak MSZ nie zacznie szybciej sprzedawać wiz w Afryce to nie wiem kto w tych kurnikach inwestycyjnych będzie mieszkał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu
Tywin_Lannister +701
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
- Fan #worldofwarcraft od ponad 13 lat
- wykup pre-order BfA
- kup pre-paida na 60 dni
- przygotowany w pełni na prepatch
- o kurde, jednak nie
- ???
- brak miejsca w dysku na 10 GB aktualizację, bo mam tylko 100 GB dysk
- #!$%@?.jpg
- no profit
- zbieram na większy dysk
@Szklanka_Mleka: @Szklanka_Mleka: what is this, 2001?
Mam bete i nie czuję, że jest to wod2.0
Bardziej jest do legion 2.0, do tego gra się mega dobrze i przyjemnie. W żadnym dodatku nie widziałem tak dobrze wykonanych dungów ale pewnie skupili się na m+ dlatego tak się postarali.
A minusem jest dla mnie przede wszystkim:
- nieścisłość/postrzeganie misji między frakcjami (Ally postrzega Hordę jako tę frakcję, która zabiła wszystkich ludzi w wiosce, podczas gdy ktoś z Hordy miał duel z ich wodzem czy kimś tam, wygrali i ten w zamian przepuścił ich dalej),
- powrót na Draenor i ciągnięcie dalej tematu kosmicznych owiec na czele których stoi
Taka była pierwsza wersja, teraz nie ma znowu duelu a jest inny Q. Także nie