@hmmm_mmm: mangozjem ze mnie w sumie żaden, oglądam może ze 2 wybrane serie w sezonie + kontynuacje i to zazwyczaj te z lepszych, renomowanych ekip ( ͡°͜ʖ͡°) więc faktycznie, mało widziałem, ale cieszę się, że izoluję się od takich wybryków xD
jak mnie to r---------a że w wiedźminie geralt wchodzi do karczmy a ludzie wyzywają go od dziwaków i go obgadują. K---a typ żyje z zabijania potworów, ludzi, ma na sobie dwa miecze i armor a k---a jakieś wsioki w szmacianej koszuli mają odwagę go wyzywać. To tak jakby w naszym świecie do baru wszedł mistrz świata wagi ciężkiej w MMA i a jakieś sebixy po 50 kg każdy by go wyśmiewali. Instynkt
Bardzo symboliczna, żenująca scenka z wczorajszego meczu.
W ostatniej chwili przed spotkaniem z Bośnią Cezary Kulesza przyprowadza syna swoich znajomych do Roberta Lewandowskiego i informuje kapitana, że to ten dzieciak ma go wyprowadzać w dziecięcej eskorcie w czasie wyjścia na murawe.
Problem w tym, że obok Lewandowskiego stał już inny dzieciak. Robert musiał powiedzieć mu, że "sorry mały, jednak zostajesz w tunelu, tamten chłopak jest VIP". Co musiał poczuć ten wymieniony chłopiec,
Komentarz usunięty przez autora