Aktywne Wpisy
maku_21 +17
Czy są tu mirki które kompletnie nie znają się na naprawach auta i wszystko oddają do roboty mechanikom czy tylko ja jestem jakiś dziwny. Kompletnie się nie znam na motoryzacji pod względem napraw. Lubię samochody i ogólnie motoryzację ale nie znam się na takim grzebaniu przy furze. Niektórzy mi mówią że jeżdżenie z każdą najmniejszą p------ą do mechanika to głupota a ja po prostu wolę zapłacić ale mieć pewność że wszystko jest
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
Wcześniej żaliłem się, że w Empiku kupiłem złe perfumy. Zamiast kupić La Nuit de L'Homme (EDT), to kupiłem La Nuit de L'Homme (EDP), które mają całkowicie inny zapach. Zdruzgotany, załamany odesłałem perfumy do Empiku. Wiecie co? Dzisiaj odpisali mi, że reklamacja została uznana i oddają mi 100% kasy pomimo tego, że perfumy były otwierane ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także polecam #empik
Dodatkowo zauważyłem, że La Nuit de L'Homme (EDT) o pojemności 100 ml można kupić w promocji w Douglasie za 367 zł. Może cena nie najniższa ale za to mam 100% pewności, że będzie oryginał. Niby można kupić taniej w perfumeriach typu Tagomago, Pachnideło itp. ale im zwyczajnie nie ufam.
@koira: Co w tym dziwnego? Ja w swojej kolekcji mam Creed Aventus, Xerjoffa Mefisto i kilka Amouage.
@dziobnij2: no... to niecałe dwie koszule :)
@dziobnij2: są. Ale to tylko i wyłącznie Twoje sprawa gdzie kupujesz i za ile
@dziobnij2: A skąd takie przekonanie? Czemu faworyzujesz te sklepy nad innymi?
Poczytaj troszeczkę o Notino zanim zaczniesz oceniać