Wpis z mikrobloga

#perfumy
Wcześniej żaliłem się, że w Empiku kupiłem złe perfumy. Zamiast kupić La Nuit de L'Homme (EDT), to kupiłem La Nuit de L'Homme (EDP), które mają całkowicie inny zapach. Zdruzgotany, załamany odesłałem perfumy do Empiku. Wiecie co? Dzisiaj odpisali mi, że reklamacja została uznana i oddają mi 100% kasy pomimo tego, że perfumy były otwierane ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także polecam #empik
Dodatkowo zauważyłem, że La Nuit de L'Homme (EDT) o pojemności 100 ml można kupić w promocji w Douglasie za 367 zł. Może cena nie najniższa ale za to mam 100% pewności, że będzie oryginał. Niby można kupić taniej w perfumeriach typu Tagomago, Pachnideło itp. ale im zwyczajnie nie ufam.
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziobnij2: Nie szkoda ci na jakieś pachnidła? Ja za 400zł kupiłbym se jakiś mega fotel do komputera z masażem, jakiś markowy ciuch ew. cały zestaw, jakąś część do kompa, coś fizycznego na długi okres czasu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SmallCaracan: tylko skąd mam widzieć że perfumerie typu tagomago, pachnidelko, iperfumy przyślą mi oryginał? Nie znam się i nie potrafię odróżnić oryginału od podróbki a Douglas i Sephora na 100% przyślą oryginał. Płacę za pewność.
  • Odpowiedz
@dziobnij2: Byłem w 3 lokalach iperfumy (2x Warszawa i Poznań) kilka razy i po cenach oraz podejściu od klienta uważam, że to Douglas jest januszem biznesu ;)

Poczytaj troszeczkę o Notino zanim zaczniesz oceniać
  • Odpowiedz