Aktywne Wpisy

gedzior84 +2195
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz
Zopyross +38
Widzę, że mainstream znowu przepuścił zmasowany atak na Grzegorza Brauna. Zakrzyczeli, nie dali dokończyć, wyrzucili ze studia, a na dokładkę chcą wsadzić do więzienia. Zresztą, to samo było z abp Williamsonem, on też zadawał po prostu pytania i chciał, aby go ktoś wyprowadził z błędu merytoryczną dyskusją. Jestem Braunistą i nim pozostanę. Nigdy się nie wyprę tego człowieka. Tyle fantastycznych książek i reportażów, zwłaszcza o protestanckich bandytach i eugenice. Niech nam Grzegorz
źródło: brb
Pobierz

źródło: comment_m8bUuGhQuZJ3eq7SzaphvUk3GhFYYMRm.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/19351713/wykop-pytanie-wykop-jest-jakis-plan-wprowadzenia-k/#comment-68804841
to chyba tyle jesli chodzi o normalne komentarze na wykopie xD Pamiętam jeszcze jakiś komentarz że taki system się nie spodobał testerom czy coś. Ładne to musiały być ameby z tych testerów.
@DrLubicz - a i jeszcze porównajmy ile ekranu na tresc poswieca reddit a ile wykop - na reddicie masz tresc na caly ekran - na wypoku tylko na srodku
Teraz jest taki śmietnik w komentarzach, że często czytam tylko początkowe, bo później to już nie wiem kto komu na jaki komentarz odpowiada.
Najgorzej jak pojawia się odpowiedź do osoby, która wypowiadała się 50 komentarzy wyżej. Trzeba scrollować przez pół strony, by zobaczyć co było w tamtym komentarzu i wtedy móc zrozumieć o co chodzi w odpowiedzi.
Nie wiem, komu może aktualny
Niby fajna rzecz, ale na reddicie chyba tylko kilka razy się zdarzyło, abym rozwinął i przeczytał wszystko. A na wypoku czytam wszystko jak leci. Drzewka? Spoko, tylko nie domyślnie zwinięte, bo można dostać p-------a od tego klikania.
@Endrius: I ile z tego rozumiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@temokkor