Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +47
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ale w zasadzie o ironię odpowiedzialnie cpam, jakkolwiek to brzmi xD
Palę hehe ziulko, czasami prądu zjem i mdma, a od niczego się nie uzależnilem xD
Inne rzeczy też próbowałem, ale to tak tylko dla zobaczenia jak to jest i więcej nie miałem z tym styczności
Normalnie na sen paliłem sobie lufke, ale brat w domu jest, to przy nim palić nie będę xD
I nie, nie myśl, że od palenia bezsenność, bo to akurat miałem zanim zacząłem palić, ale baka na sen pomaga mi lepiej niż proszki nasenne
Bat jeszcze lepiej pomaga xD
Nie przesadzaj z pracą i nie spaniem, bo przez to raz mnie karetka zabrała xD serio ci mowie
śpij słodko aniołku :3 xD