Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +508
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +242
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
ludzie, którzy mają problem z tym, że ktoś po prostu nie je mięsa, poprawnie taguje swoje wypowiedzi na ten temat i po prostu odżywia się tak jak ma ochotę.
zastanówcie się nad sobą, serio.
@Rimfire: jak nie masz pojęcia o produkcji witaminy b12 to na c--j się wypowiadasz i strugasz eksperta?
@Sholer: No właśnie jest. Dlatego mamy z Was taką bekę. Wy nawet nie potraficie pojąć dlaczego, mimo, że rozrysowałem to na przykładzie.
@webdruid: a z czego niby produkuje się witaminę b12? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jak s---------o się z biologii w szkole, to nic tylko współczuć i cieszyć się tym, że powiedzenie takich idiotyzmów to dla Ciebie dowód na to, ze weganie są mało rozgarnięci.
Komentarz usunięty przez autora
@Rimfire: typowa manipulacja, rozwijasz tezę oponenta do absurdalnych rozmiarów i obalasz chochoła którego stworzyłaś. Popełniasz świadomie podstawowy błąd, weganizm opiera się na niejedzeniu zwierząt. Zwierzęta, takie królestwo do którego bakterię nie należą, w podstawówce było
z bakterii, jak to niby się kłóci z
@webdruid: no właśnie, a dlaczego takie zwierzęta trzymane na farmie cierpią, ale już bakterie trzymane w słoiku i zmuszane do namnażania się - nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już rozumiecie dlaczego normalni ludzie mają z Was bekę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ty jesteś głupi. :D Odpowiesz mi na pytanie, jak według ciebie produkuje się witaminę B12, skoro moja wymieniona metoda - sztuczna hodowla - jest nieprawdziwa?
Pytanie to: (skup się!) w czym jest lepszy taki świniaczek czy krówka od bakterii, że świniaczek czy krówka nie powinna być trzymana na farmie i karmiona by zostać przerobiona na mięso, od bakterii trzymanej w laboratorium, zmuszanej gwałtem do reprodukcji i sztucznie karmionej?
Krowa ma układ nerwowy, czuje ból, na dodatek jest to naprawdę inteligentne zwierzę (wiadomo, nie na poziomie dorosłego człowieka, ale ma swoją inteligencję emocjonalną). Uważasz, że bakterie bez układu nerwowego i j---a komórkowego odczuwają to samo?
Skup się i odpowiedz mi na pytanie, jak według ciebie wytwarza się witaminę B12.
@Rimfire: dziękuję pozamiatane. Nie będę dyskutował z kimś bez podstawowej wiedzy biologicznej.
@harpiowata: O, widzę bardzo konstruktywna odpowiedź. Typowe zachowanie osoby nie potrafiącej podać argumentów, więc w ruch idą ad personam i obelgi niskich lotów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)