Wpis z mikrobloga

@rzapka: moi też otwierali to ich „skrzyczałem” żeby tego nie robili :D i już tego nie robią. Kiedyś ojciec rozwalił system jak kupiłem sobie smartwatcha. Byłem akurat w domu, wbija kurier, ojciec wychodzi i nagle wbiega do domu z rozpakowana paczką i wyciąga zegarek i podpina do ładowarki xD a ja się go pytam, a zapłaciłeś? Nie. I idę do kuriera a on stoi taki trochę zdezorientowany i zestresowany bo
  • Odpowiedz
@rzapka wyślij do siebie spreparowany list z banku nasienia, że niestety, ale Twoja próbka nie nadaje się, gdyż masz HIV czy coś takiego. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 6
@rzapka pamiętam jak kiedys dzielnicowy przyniósł wezwanie na świadka do mnie za to, że mnie niby pobili pod dyskoteka (gość mnie nawet nie zdazyl trafic i już tajniaki go skuły i zglebowaly). Matka otworzyła i zrobiła raban na cały dom, że jestem jakims przestępca, nawet nie spojrzała na pismo, że jestem wezwany w charakterze swiadka.
  • Odpowiedz
@biauywilg mi babcia grzebała w śmieciach, rzekomo, żeby pozbierać papiery na podpałkę oraz zaglądała przez okno (pokój na parterze).

A jak byłem z dziewczyną w łóżku to ojciec stał za drzwiami i musiałem przerwać, aż sobie pójdzie.
  • Odpowiedz
to dzwonią, że coś przyszło i czy mają otwierać i wysyłać skany, czy sądzę, że mało ważne i mają odłożyć, a jak przyjadę to sobie wezmę

@j557: Niektórzy mają normalnych rodziców, inni nie. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz