Aktywne Wpisy
wykop +21
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +112
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Nie zapomnijcie latarek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Organizatorami spotkania są:
Poznaniacy, Poznanianki,
Polacy, Polki,
Europejczycy i Europejki,
Ku chwale Ojczyzny !
(zarówno tej małej jak i tej dużej)
#polska
#wolnesady
#idziymydalej
#nieodpuszczamy
@grubson234567: Trochę śmiechłem, bo jednak hymn narodowy to się powinno znać na pamięć. Proponuję jeszcze wziąć ze sobą ściągawkę z rysunkiem flagi narodowej oraz herbu państwa, będzie Wam wtedy łatwiej utożsamiać się z "tym krajem".
@Pan_Slon: Ludzi inteligentnych mających na uwadze dobro Państwa i rozumiejących zasady działania nowoczesnych demokracji. No i tych którzy nie spali na WOS-ie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- prokurator będzie z ich nadania
-sędzia będzie z ich nadanania
A ty ? ty będziesz dalej czekał dalewj 3 miechy na każdą rozprawę bo to się nie zmieni tylko masz w bonusie prawdopodobnie stronniczego sędziego
Nie ważne kto będzie rządził - ta zmiana na tym w skrócie polega - nie
@grubson234567: dojeb... że hej :)
@Pan_Slon: od dawna tak wygląda, więc czemu ma nie być jeszcze gorzej? :D
Nie martw się, wiem że sam tego nie wymyśliłeś, powilelasz bezrefleksyjnie pisowską propagandę.
Jak chcą to mogą prosić o opinię inne sądy, ale dla mnie taka opinia jest równa opinii żula spod sklepu, czyli nic nie znaczy. Bo nic nie powinno stać ponad Polskimi sądami, ponad Polskim prawem. Niestety PiS przyjął