Aktywne Wpisy
Ja #!$%@? sparowało mnie ze śliczną dziewczyną która wydaje się zainteresowana ale jest wyższa ode mnie o jakieś 7 cm (╯°□°)╯︵ ┻━┻
zesram się zaraz, całe życie pod górkę
#przegryw #tinder #badoo #podrywajzwykopem #blackpill
zesram się zaraz, całe życie pod górkę
#przegryw #tinder #badoo #podrywajzwykopem #blackpill
Graner +32
Komentarz usunięty przez moderatora
Przy
@Jarek_P: ale z ciebie dzban XD surowym boczkiem to możesz go co najwyżej zabić. gratulacje XD małego ptaka karmi się mieszanką twarogową tak jak pisze @jutkazmazur, co 2-3 godziny
zrobiłeś najgorszą możliwą rzecz, którą było zabranie podlota prawdopodobnie spod gniazda, gdzie zajmowali się nim rodzice, nie posiadając ŻADNEJ wiedzy odnośnie ptaków... więcej mu pewnie zaszkodziłeś niż pomogłeś... zawieź
@kwasnydeszcz: Nie tragizuj, jak będzie krzyczeć, rodzice przylecą.
@Jarek_P: Ona sama raczej jeść jeszcze nie będzie. Posadź ją na gałęzi, lub jakimś podwyższeniu i tyle. Rodzice się mają nią zajmować, a nie człowiek. Sprawdź, czy obie nogi ma chwytne i czy wracają do prawidłowego położenia po puszczeniu. Para srok jest w stanie odpędzić dobermana od swojego dziecka.
Szczerze mówiąc od czasu zmian kadrowych, mam bardzo mieszane uczucia co do tego miejsca.
@kwasnydeszcz: jesteś bardzo miła i kulturalna.
@kwasnydeszcz: znaczy, co konkretnie ci rodzice mieliby z nim dalej zrobić? Przysiąść obok i zakrakać na pocieszenie? Serio pytam, na ptakach się faktycznie nie znam, więc możliwe że nie mam racji, ale mam wrażenie, że ptak, który wypadł z gniazda już do tego