Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +542
bibi__ +244
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Jak bardzo jestem chujem kiedy wysiadając z meśka za 100koła przypadkowo spotykam swoje "znajome" z gówniakiem (ojciec nieznany) lub 100KG+ samotna szuka niezależnego mężczyzny z własnym mieszkaniem sprzed X lat, które mnie odrzuciły z tekstami "Łobuz kocha najbardziej", "Informatyk to odludek", "Praca na budowie to jest męskie zajęcie a nie jakieś klikanie w klawiature"? Uśmiecham się wtedy ironicznie lub czasem powiem cześć i ide dalej z lepszym samopoczuciem? ( ͡º ͜ʖ͡º) WIem, że to głupie ale nie mam kompletnie żadnego poczucia "szkoda dziewczyny, fajna była" tylko sobie myśle = było lepiej wybierać. #programista15k
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Jak bardzo jestem zjebem?
Ludzie którzy odnoszą sukces zazwyczaj zmieniają okolicę i grono znajomych.
@graf_zero: No chyba ci którym woda sodowa uderzyła do głowy xD
@aseeon_: Masz dziś wśród znajomych dziewczyny które cię kiedyś odrzuciły?
Samotne matki z ojcem nieznanym to nie ten sam krąg towarzyski co 15K
@graf_zero: Nie, tak samo jak i OP (nawet specjalnie wziął znajome w cudzysłów), ale spotykam je czasem na mieście, tak samo jak OP. I tak jak każdy kto nie jest z jednego z 3 czy 4 największych miast w Polsce.
Zachwujesz się dzban. Odrzuciły cie bo byłeś p--------y i niewiele jak widać się zmieniło.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
xDDD robak
@AnonimoweMirkoWyznania: to są takie tanie? Czy to rocznik 1990? ( ͡º ͜ʖ͡º)