Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +2
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +394
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
https://www.antyradio.pl/Technologia/Gadzety/Plany-kapsuly-do-popelniania-samobojstw-trafia-do-internetu-18758
W sumie to kapsuła jest niepotrzebna, wystarczy szpitalna maska tlenowa i butla z azotem. Co o tym sądzicie?
#depresja
@kszy997: hel też może być, nawet w warunkach domowych
@kszy997:
Mnie jakiś spektakularny. Najlepiej z dużą ilością bólu, aby poczuć że żyję.
Co za różnica, skoro to tylko chwila, a potem i tak nie będziesz tego pamiętał.
To że zadajesz to pytanie, świadczy o tym że jesteś niezdecydowany. Zmień psychiatrę, może inny pomoże.
@kszy997:
Ja bym stanął pod płotem, z drugiej strony zaparkowanej ciężarówki. Cienka, metalowa linka wokół szyi + więcej linki, aby był luz + przykleiłbym dłonie do głowy superglue. Czekam na kierowcę ciężarówki. Nieświadomy wsiada i jedzie. Nagle linka napręża się odcinając mi głowę. Ale ręce nadal trzymają ją przy ciele.
Ludzie jakby mnie znaleźli myśleliby że oderwałem sobie głowę własnymi rękami!
@kszy997:
A kilka miesięcy to nic przy takiej decyzji. Za rok pogadamy.
Wysadz sie w sejmie na zywo albo na jakiejs imprezie( ͡º ͜ʖ͡º)
Myślę o tym od bardzo dawna, kilka lat już będzie, ale dopiero ostatnio jestem przekonany że trzeba zejść ze sceny.
"(...)Może wielu rzeczy nie wiem, mało mam do powiedzenia,
Jednego jestem pewien, umiem siebie oceniać,
I wyciągać