Aktywne Wpisy
Talaxin +74
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Mirki, potrzebuję małej pomocy. Niedawno zaręczyłam się z moim #niebieskipasek. Mieszkamy w innym mieście niż rodzinne, obydwoje jesteśmy z tego samego miasta. Zawsze wracaliśmy każde do swojego domu rodzinnego. Po zaręczynach pojawił się mały zgrzyt, bo niebieski naciska, żebym nocowała u niego, na co ja nie chcę się zgodzić. Uważam, że skoro nie jesteśmy małżeństwem, nie mamy dzieci to naturalne, że skoro jadę w odwiedziny do domu, to tam nocuję. Wiem też, że rodzice będą mieli obiekcje, bo już prawie w ogóle nie będę się z nimi widywać. Miał ktoś podobny problem w #zwiazki? Jak to rozwiązaliście? #rozowypasek #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
P.s nie kazdy chce zeby dziewczyna wieczorem wracałem i nawet nie mogł z nią odpocząć czy zasnąć....
@AnonimoweMirkoWyznania: a zapytałaś mamy czy możesz już pocałowac swojego kawalera?
@AnonimoweMirkoWyznania:
Nie, to nie jest naturalne.
To dewotyzm, debilizm albo zarzutka.
To powiedz: jesteś przesadnie religijna, głupia, czy robisz sobie z nas jaja?
@wiem_wszystko: ale czy to powód żeby robić dramy, bo chcesz się przytulić do swojego różowego? podejrzewam, że opka na codzień mieszka z niebieskim, a jak wracają raz na miesiąc na swoją wieś to opka chce spać w swoim domu. i tu jest problem, bo niebieski chce się biedny przytulić do swojej różowej ojojojj jak
Inna sprawa, że czasem chyba dobrze byłoby aby on nocował u ciebie, ty u
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez moderatora
@wiem_wszystko:
Ale jeżeli chodzi mu oto, żebyś wracała do waszego domu/mieszkania to chyba normalne.
Trochę #!$%@? napisane i ciężko zrozumieć o co chodzi. Chociaż i tak trochę #!$%@? jeżeli wymaga od Ciebie powrotu do domu kiedy odwiedzasz rodziców na dzień czy dwa.