Aktywne Wpisy
Talaxin +74
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Mirki, potrzebuję małej pomocy. Niedawno zaręczyłam się z moim #niebieskipasek. Mieszkamy w innym mieście niż rodzinne, obydwoje jesteśmy z tego samego miasta. Zawsze wracaliśmy każde do swojego domu rodzinnego. Po zaręczynach pojawił się mały zgrzyt, bo niebieski naciska, żebym nocowała u niego, na co ja nie chcę się zgodzić. Uważam, że skoro nie jesteśmy małżeństwem, nie mamy dzieci to naturalne, że skoro jadę w odwiedziny do domu, to tam nocuję. Wiem też, że rodzice będą mieli obiekcje, bo już prawie w ogóle nie będę się z nimi widywać. Miał ktoś podobny problem w #zwiazki? Jak to rozwiązaliście? #rozowypasek #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Masz rację i to niestety niebieski dziwnie się zachowuje. Z opisu brzmi jakby byl troche niedojrzaly albo niepewny siebie.
W pełni Ciebie rozumiem i powinnaś przedstawić niebieskiemu kolejne argumenty za tym że to może poczekać. Co innego jak mieszkacie razem, co inengo jak jedziecie do rodziców. Po ślubie powinniście jeździć na zmianę i raz nocować tutaj, raz tutaj.
Komentarz usunięty przez autora
@MadIen po co? Nie można już spędzić czasu z rodziną? XD
@anissyrebokka popieram w 100%
@wiem_wszystko a dlaczego nie? Moja Siora jest po ślubie i często wpada do nas na weekend, a mąż jedzie do teściowej i tam siedzi. Nie zawsze, ale co jakiś czas. To już nie można spędzić czasu z
@AnonimoweMirkoWyznania: i masz rację. To na wykopie niepopularne, ale lepiej ze wspólnym nocowaniem poczekać do ślubu.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania serio, albo na zmianę raz u jednych, raz u drugich albo zostałabym przy starym układzie. To że będziesz jego żoną nie obliguje Cię do ograniczania kontaktu z rodziną.
a najlepszy jest @wiem_wszystko który też tak zrozumiał, ale teraz jak
Opinia koleżanek > Opinia rodziny > Opinia społeczeństwa > Własne zdanie.
#!$%@? tam ze swoim widzimisię, ważne aby inni byli zadowoleni. A potem płacz w poduszkę bo nieszczęśliwa xD
Przed jedną wielkanocą zrobił