Wpis z mikrobloga

@nicari Tak ale mój Sheltie np gdy ma rozwolnienie budzi mnie i wskakuje na łóżko dopóki nie wstanę. Ostatnio naprawdę źle się czuł i gdy doprowadziłem go do toalety (chciałem zrobić siku przed spacerem) zrobił od razu na podłogę. Bardzo go za to pochwaliłem, uważam że psy są mądrzejsze pod tym względem. Psy uczą się od nas pewnych nawyków i np mój pies w ogrodzie nie załatwi się, tak samo jak na
Pobierz KrisCane - @nicari Tak ale mój Sheltie np gdy ma rozwolnienie budzi mnie i wskakuje n...
źródło: comment_N1P5gYvx5thKe7HgjyOwMhj3ggL5NUIT.jpg
@janstar pomysl sobie ze moj kot #!$%@? kiedys ze śmieci flaka po parowce. Potem dostal biegunki, ale nie mogl wypchac flaka. Wiec chodził z na wpol wysranym flakiem dyndajacym z dupy i musieliśmy mu go wyciagnac xD

@Shyvana ()()() smakowicie
@nicari Znajomi kiedyś przygarneli ze schroniska kotka... Jak dorósł to okazał sie być mixem żbika z kotem domowym. Najbardziej popierdzielona porażka do behawioryzacji.
Kot wykazywał zachowania egoistyczne i jak się okazało był dość inteligentny, nie dawali sobie z nim rady bo drapał, gryzł i w ogóle nie chciał spędzać miło czasu z domownikami, koniec końców podporzadkował ich sobie.
Teraz załatwia sie obok kuwety, drapie wszystko co sie w domu da, sika do
@nicari: Jeżeli złośliwość to atrybut ludzi to wytłumacz mi czemu mój królik jak się zeszcza poza kuweta to 9/10 zaraz po tym jak przyleci zebraćo orzechy i sie nie podzielę