Aktywne Wpisy

Bolerro +119
źródło: temp_file4172019214064412766
Pobierz
Nacho_Libre +24
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

1) nie sądziłem, że w społeczeństwie jest tylu frajero-przegrywów, którzy nie mają własnego życia,
2) mam szczerą nadzieję, że część z was niedługo będzie miała interesującą rozmowę z prokuratorem.
Szafa - jeśli to czytasz, nie wahaj się, niektórzy oooooostro przegięli.
Kwestii gróźb karalnych komentować nie będę, bo nie mam zwyczaju ani potrzeby czegokolwiek komukolwiek udowadniać.
Oczywiście, że jest nudniejszy, niż był kiedyś, ale dziwi Cię to? Po pierwsze to nasza percepcja - jeśli oglądasz często coś podobnego, to jak nie dostajesz coraz więcej, wydaje Ci się, że dostajesz coraz mniej. Po drugie - po jakimś czasie formuła się... no właśnie, może nie wyczerpuje, ale powszednieje. Oczywiście, że sam czasem pewne
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No i widzisz, mimo, że jesteś w tym wątku jedynym partnerem do dyskusji, to też zaczynasz myśleć... prosto ;)
Kto powiedział, że nie wiedział? Napisałem tak gdzieś? Oczywiście, że wiedział i uprzedzając kolejne równie bezsensowne argumenty - zapewne także nikt go nie zmuszał i tak, była to jego suwerenna decyzja. Tylko że to nie ma nic wspólnego z tym, co wyżej napisałem ;)
Można go lubić, nie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu