Wpis z mikrobloga

Jak czytam niektóre wpisy w tagu #mocnyvlog to:

1) nie sądziłem, że w społeczeństwie jest tylu frajero-przegrywów, którzy nie mają własnego życia,

2) mam szczerą nadzieję, że część z was niedługo będzie miała interesującą rozmowę z prokuratorem.

Szafa - jeśli to czytasz, nie wahaj się, niektórzy oooooostro przegięli.
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nabavzbjl: chyba trochę przesadzasz, może tak często nie śledzę tego tagu, ale jakoś nie zauważyłem gróźb karalnych. Co do reszty, szafa naprawdę zrobił się nudny a tag pozwolił mi otworzyć oczy na niektóre rzeczy. Jest tu część hejterów i to słabych, a część naprawdę poetycko potrafi oddać poziom Marcinka( ͡° ͜ʖ ͡°). Zresztą ostatnie daily ,,Przepraszam! Wybaczcie!" popatrz na konstrukcje jego tytułu...teraz wielka obraza z myślą,
  • Odpowiedz
@Bomboniusz1986:

Kwestii gróźb karalnych komentować nie będę, bo nie mam zwyczaju ani potrzeby czegokolwiek komukolwiek udowadniać.

Oczywiście, że jest nudniejszy, niż był kiedyś, ale dziwi Cię to? Po pierwsze to nasza percepcja - jeśli oglądasz często coś podobnego, to jak nie dostajesz coraz więcej, wydaje Ci się, że dostajesz coraz mniej. Po drugie - po jakimś czasie formuła się... no właśnie, może nie wyczerpuje, ale powszednieje. Oczywiście, że sam czasem pewne
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: no mi właśnie chodziło o ten promil, w czasach, gdy było tutaj bardzo mało osób i zielonek. Co do stulejarstwa to fakt, gdy ktoś śmiesznie potrafi pohejtować to jest fun, ale niektórzy przeginali, choć szafa niby dystans, dystans a teraz obraza? Szczerze to nawet szkoda klawiatury na ciagnięcie tematu, który tak szczerze mi jest obojętny, zniknie to płakać nie będę, bo treści już od dłuższego czasu są nijakie, facet
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: zaraz, zaraz...dorosły człowiek i nie wiedział, że pokazując bliskich wystawia się na ,,strzały"? Na moje oko to chciał sobie podbić wyświetlenia(efekt big brother) a teraz płacze, że tak jest?...kupy się to nie trzyma
  • Odpowiedz
@Bomboniusz1986:

No i widzisz, mimo, że jesteś w tym wątku jedynym partnerem do dyskusji, to też zaczynasz myśleć... prosto ;)

Kto powiedział, że nie wiedział? Napisałem tak gdzieś? Oczywiście, że wiedział i uprzedzając kolejne równie bezsensowne argumenty - zapewne także nikt go nie zmuszał i tak, była to jego suwerenna decyzja. Tylko że to nie ma nic wspólnego z tym, co wyżej napisałem ;)
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: bo czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze.Oczywiście wiem, że nie powinno mieć to przełożenia, ale ma i coś musiało być tą iskrą. Tak, wiem, że miał świadomość konsekwencji i gdzieś najwidoczniej ,,przestrzelił"
  • Odpowiedz
@Bomboniusz1986: Nie przestrzelił. Moim zdaniem aktualna eksplozja nienawiści to nie jest wina ani jego, ani jego contentu, a jedynie faktu, że stał się ofiarą swojej popularności, bo cały ten hejt nie opiera się na sensownych argumentach. Wejdź na Pudelka i poczytaj komentarze - hejt, w naszych realizach, uderza w absolutnie każdą osobę publiczną. Każdą. Bez wyjątku. Większość z nich przechodziła też taką sytuację, jaką teraz ma on.

Można go lubić, nie
  • Odpowiedz