Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 689
Dobra, jest przerwa więc znowu mogę coś naskrobać na spokojnie.

Kolega którego rano odprawilem do domu już u nas nie pracuje. W trybie natychmiastowym został w----------y.
Po tym jak wysłałem go do domu orzeł udał się do szatni. Tam zrobił prawdopodobnie 0,2l (nie ma pewności że to teraz bo znaleźliśmy tylko pusta butelkę). Następnie udał się do toalety na terenie szatni gdzie zdefekował się na podłogę w kabinie toalety. Żeby było milej przy pomocy ręki i nogi(wtf?) rozsmarował ładunek po ścianach kabiny.

Niestety dzieła jego życia nie dane było mi zobaczyć bo znalazły to dziewczyny z utrzymania czystości podczas sprzątania. Obecnie toaleta jest zamknięta aż do przyjazdu ekipy sprzątającej bo odmówiły sprzątania i wcale im się nie dziwię.

Chyba wiedział co go czeka bo wszystkie rzeczy z szafki zabrał i zostawił klucz w zamku.

To prawdopodobnie ostatni wpis o tej patoli. Nie wiem czy w przyszłym tygodniu będę mieć siłę tam iść i się z nimi użerać.
#pracbaza #patologiazewsi
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vegaushp: Rozumiem Cię w całej rozciągłości, kiedyś byłem kierownikiem ekipy na produkcji w zakładzie- czego ja tam nie widziałem i nie przeżyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) współczuje- nie wiem gdzie pracujesz, ale protip - znajdź se lepszą robote ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
óry co dwa dni bierze odemnie paczki, to albo j---e od niego alkoholem, albo się chwali, że jakiego teraz nie ma kaca xD

@Lazurka: Apeluje do trzeżwo myśłacych wykopków , załóżmy własną grupę - stwórzmy biznes na skalę ogólnokrajową. Praca w pocie czoła, sprawiedliwy podział zysków, brak używek. Piszę się ktos?
  • Odpowiedz