Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 689
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vegaushp: jak tata robil kiedys czystki z pijakow to jeden wrocil u z pistoletem do biura, dobrze ze akurat w biurze byly 4 inne osoby i go ubezwladnili
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 75
@Lazurka: wystarczy kupić czerwonej oranzady Heleny i rozrobic pół na pół z wódką. Od tego gówna tak jedzie chemią ze nawet wódki nie idzie wyczuć w zapachu.
  • Odpowiedz
@vegaushp nawiązując do mojego komentarza w poprzednim twoim wpisie: w tym hotelu, w którym mieszkałem w Niemczech jak w każdy weekend była libacja. Jeden typek nastał na podłogę, usiadł obok klocka i zaczął się nim bawić. Na zadane pytanie (w skrócie) 'co o--------a' odpowiedział, że jest garncarzem...

Nie, to nie jest zmyslona historia. O tym hotelu, o firmach, które ściągają tam ludzi (bywały też osoby w miarę normalne) można byłoby napisać
  • Odpowiedz
@vegaushp mam nadzieję, że policja się tym zajęła. Znajomy opowiadał jak u niego na zakładzie szef nie chciał robić człowiekowi problemów i nie wezwqł policji tylko powiedział,żeby więcej nie przychodził. Gość wyciągnął jeszcze grube odszkodowanie za zwolnienie bo właśnie sprawa nie była udokumentowana.
  • Odpowiedz
Obecnie toaleta jest zamknięta aż do przyjazdu ekipy sprzątającej bo odmówiły sprzątania i wcale im się nie dziwię.

@vegaushp: jak działa taka umowa sprzątaczki? Można odmówić sprzątania bez konsekwencji?
  • Odpowiedz
@vegaushp: czekaj, czekaj. Czytam już kolejny Twój wpis i za cholerę nie wiem o co chodzi. Mógłbyś przypomnieć kim jesteś i czym się zajmujesz ze wciąż jesteś otoczony takimi alkusami?
  • Odpowiedz