Aktywne Wpisy

Wrrronika +41
Koniec tego dobrego
Dobłanoc
Dobłanoc
źródło: 1000067358
Pobierz
annlupin +19
dla mnie to już czas w spanko dobranoc albo miłego dnia dla was
źródło: annlupin009098
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000067358
Pobierz
źródło: annlupin009098
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Bardzo dziwna akcja. Help me
Strona na wordpressie przeniesiona z serwera w #ovh na serwer w #hekko
Kiedy pliki były już na serwerze hekko to przekierowałem domenę na serwer. W momencie przekierowywania baza danych nie była podpięta.
Kiedy domena wskasywała już na serwer, na stronie pojawiał się komunikat "Error establishing a database connection" czyli wszystko jest ok bo przecież bazy danych jeszcze nie podpiąłem.
Ok więc pozostało mi tylko podpiąć bazę. Po podpięciu bazy dalej wyświetla się ten błąd.
Po jakimś czasie odkryłem że pod protokołem HTTP jest błąd bazy danych a pod HTTPS strona normalnie działa....
O co tu chodzi?! Nigdy czegoś takiego nie widziałem xD Sorry że tak chaotycznie napisane
zmieniłem też na inne słowo na starym serwerze w pliku license ale się nie pojawiło
EW. jak jesteś hardcorem to dajesz na PW root'a zerknę ;)
Dałem reinstalacje serwera, stawiam to dziadostwo od nowa. Ale to już trzeci raz bo za pierwszym razem nie działał mi w ogóle dostęp do panelu isp config pod ubuntu, zainstolowałem debiana 7 i panel zaczął działać to teraz problem z HTTP... na ovh instalowałem te isp config miliard razy i nigdy nie miałem żadnego
ps. Ja najnowsze Ubuntu używam, wcześniej debiany.
Ej a mam jeszcze takie pytanie... bo w konfiguracji serwera nazwa hosta to xxxxx.hekko.net.pl
I teraz mam domenę xyz.pl której konfiguruje pocztę, dodałem w strefie dns przekierowania MX itd ale mam problem bo mail-tester.com mówi mi
Twój adres IP XXX.XXX.XX.X jest powiązany z domeną 3(NXDOMAIN).
Jednak Twoja wiadomość wydaje się być wysłana z adresu xxxxx.hekko.net.pl.
Rozważ ustawienie tej samej wartości dla rekordu PTR i