Strona na wordpressie przeniesiona z serwera w #ovh na serwer w #hekko Kiedy pliki były już na serwerze hekko to przekierowałem domenę na serwer. W momencie przekierowywania baza danych nie była podpięta.
Kiedy domena wskasywała już na serwer, na stronie pojawiał się komunikat "Error establishing a database connection" czyli wszystko jest ok bo przecież bazy danych jeszcze nie podpiąłem.
Ok więc pozostało mi tylko podpiąć bazę. Po podpięciu bazy dalej wyświetla się ten błąd.
Po jakimś czasie odkryłem że pod protokołem HTTP jest błąd bazy danych a pod HTTPS strona normalnie działa....
O co tu chodzi?! Nigdy czegoś takiego nie widziałem xD Sorry że tak chaotycznie napisane
Bardzo dziwna akcja. Help me
Strona na wordpressie przeniesiona z serwera w #ovh na serwer w #hekko
Kiedy pliki były już na serwerze hekko to przekierowałem domenę na serwer. W momencie przekierowywania baza danych nie była podpięta.
Kiedy domena wskasywała już na serwer, na stronie pojawiał się komunikat "Error establishing a database connection" czyli wszystko jest ok bo przecież bazy danych jeszcze nie podpiąłem.
Ok więc pozostało mi tylko podpiąć bazę. Po podpięciu bazy dalej wyświetla się ten błąd.
Po jakimś czasie odkryłem że pod protokołem HTTP jest błąd bazy danych a pod HTTPS strona normalnie działa....
O co tu chodzi?! Nigdy czegoś takiego nie widziałem xD Sorry że tak chaotycznie napisane
pod adresem HTTP://costam.pl/sialalala/ nie działa a pod HTTPS://costam.pl/sialalala/ wyświetla się normalnie
wp-config wszystko ok, sprawdzałem 100 razy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_Lyz2Cu650ahCDq2149DPctcstTpN5ACr.jpg
Pobierzczyta license.txt na obu ale na HTTPS są jakieś odstępy w tekście a w HTTP nie ma tych odstępów...
http:
źródło: comment_uKT3LhWxDnLvz4irYs6GqJELYQyfy2UG.jpg
Pobierzźródło: comment_mkzgSvKGD7mjlhNCi5e05HwyEG3EMF6Z.jpg
Pobierz