Aktywne Wpisy
miscellanous +360
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Po jakim czasie od oficjalnego chodzenia ze sobą, przespaliście się ze sobą?
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
'Wyrok Sądu Najwyższego to historyczne zwycięstwo równości w Polsce! Swoim wyrokiem Sąd Najwyższy dobitnie potwierdził, że nikogo nie można dyskryminować ze względu na orientację seksualną w dostępie do usług.' - KPH
https://kph.org.pl/historyczne-zwyciestwo-sad-najwyzszy-oddalil-kasacje-ziobry-ws-drukarza-z-lodzi-konsumenci-lgbt-chronieni-przez-polskie-prawo/
#lgbt #homoseksualizm #zwiazki #neuropa #prawo #bekazpisu #polska
'Decyzja Sądu Najwyższego potwierdza, że art. 138 Kodeksu wykroczeń, zakazujący nieuzasadnionej odmowy świadczenia usługi chroni również przed przypadkami dyskryminowania osób z uwagi na orientację seksualną czy tożsamość płciową.'
Wszystko masz wyjaśnione ale dalej dorabiasz ideologie.
tego onr. Równie dobrze mogłam wpisać kościół latającego spaghetti. Przypomina mi to sytuację jak graficy za prlu byli zmuszani do robienia plakatów propagandowych, inaczej nie dostawali zleceń i mieli zamkniętą drogę na uczelniach. Przynajmniej ten drukarz dostał śmieszną karę i będzie miał ciekawą anegdotę do opowiadania.
Ja nie akceptuje tego że oni się liża na ulicach, ale MOGĄ to robić.
Oni nie akceptują tego że ja nie chce dla nich wykonać jakiejś usługi i ja NIE MOGE tego nie zrobić. Widzisz analogie?