Aktywne Wpisy
Knamga +46
dziad_lesnyy +18
Siema wykopki. Mam do was pytanko. Mam ps4 może jakieś pół roku, jest to ogólnie pierwsza konsola jaka kupiłem w życiu, wcześniej byłem only PC i pojawia się problem apropo kontrolera. Jak przez całe życie gra się z pomocą klawiatury i myszki, to strzelanie analogiem to jest dla mnie cały czas abstrakcja. Próbowałem się przyzwyczaić, włączałem sobie nawet te nuubskie ułatwienia przy strzelaniu, lecz dla mnie nadal granie w jakieś FPSy jest
Hiszpania przedłuża kontrakt z trenerem, który dał Hiszpanii nowe życie od 2012 roku, znowu są faworytem do wygrania MS, wszyscy w kraju zachwycają się ich piłka, duże nadzieje na podniesienie pucharu
Czerwiec: Real szuka trenera, postanawia zgłosić się po Lopeteguiego, dogadując się z nim po cichu przed najważniejsza impreza i nie informując o tym federacji. Dochodzi do porozumienia
3 dni do Mundialu: pięć minut przed ogłoszeniem do prezesa federacji dochodzi wiadomość "Ty bo za 5 min ogłaszamy, że nowym trenerem Realu zostaje Lopetegui, wiesz wcześniej nie informowaliśmy cię o tym, bo po co, to nic wielkiego, musimy to zrobić dzisiaj.
I niektórzy nie mogą zrozumieć jednego, głównie kibice Realu rzecz jasna, to nie chodzi o to, że Real nie mógł go zatrudnić (miał klauzule), ale mogliby chociaż poinformowac co poniektórych, że takie rozmowy są prowadzone, wszyscy by zrozumieli. I nie podawajcie jakichś przykładów z dupy tylko po prostu Real i Lopetegui zachowali się nieprzyzwoicie, bez szacunku i nic ich nie tłumaczy
#pilkanozna #mecz #realmadryt #mundial
A czemu Ty jako fan Barcelony jakoś nie krytykujesz zarządu klubu, że bez pozwolenia Atletico rozmawiają z Griezzmanem?
Komentarz usunięty przez autora
Działacze Barcelony kontaktowali się z nim od kilku miesięcy.
Sam napisałeś, że poinformowali prezesa związku 5 minut przed ogłoszeniem.
Wiele klubów i osób w tej branży działa w ten sposób, rozmawiają z trenerami/zawodnikami za plecami ich obecnych klubów, zachowują się wbrew etyce.
@Veigar Jakaś abstrakcja, ale dobra gdyby ktos przedłużył ze mną umowę 3 tygodnie wcześniej, ufając mi przed najważniejsza impreza to nie powiedziałbym dwa dni przed rozpoczęciem, że "wiecie co jednak spadam do konkurencji, sory za zamieszanie".
@veigar ty serio myślisz, że gdyby federacja wiedziała wcześniej o takich rozmowach to zaproponowaliby kontroferte? XD żartujesz chyba w tym momencie, albo nie znasz realiów
I powiedz mi gdzie ten brak szacunku przy Neymarze, Dembele
@Oskarek89:
Komentarz usunięty przez autora
Na przykład tak.
To tak, jeśli klub musi pozwolić na takie rozmowy to ta klauzula według Ciebie jest w ogóle bez sensu, bo pracodawca powie "Nie możecie rozmawiać" i klauzula traci swoj sens