Aktywne Wpisy
Gdybykozkanieskakala +394
Z całym szacunkiem, ale w jakim celu składa się hołd zmarłym policjantom? Oni nie zginęli w strzelaninie broniąc dzieci, tylko od postrzału typa, bo nie przestrzegali procedur. Bo jakie jest inne wyjaśnienie? Trochę to żenujące.
#policja #wroclaw #strzelanina #majtczak
#policja #wroclaw #strzelanina #majtczak

haakenn +167
Saga wciąż trwa. Nie sąd, nie ja, nie dziecko decyduje, tylko matka! Czego nie rozumiesz? #oma

Do sedna. Bardzo mało gier oficjalnie wspiera klawiaturę i myszke, lecz jest taka opcja Ps remoteplay. Tu pojawia się moje pytanie. Czy jak podłączę konsole przez ta usługę do lapka, można to skombić z jakimś programem, żeby pograć na klawiaturze i myszce? kiedyś mi mignęło ze można to jakos zbuntować i obejść ale nie mam pojęcia jak
Druga sprawa, jeżeli nie ma takiego programu to co sądzicie o tych adapterach, które właśnie do tego sluza. Da się na tym komfortowo grać? Jak tak, to polecćie proszę jakiś tani i dobry :D #ps4 #playstation4 #konsole #psremoteplay #playstation
Kompletny bezsens, weź tego pada, nie bądź jak #!$%@?, i naucz się grać tak jak powinno na konsoli, A nie lecisz w kulki. Potem pójdziesz do kolegi co ma 2 pady i będziesz mu kazał klawiaturę podłączać?
#!$%@? to nie jest fizyka kwantowa. Naucz się sterować tylko drążkami, a nie psuj zabawy innym ( ͡º ͜
Skoro istnieje taka opcja, to czemu nie mam skorzystać? Jakos nie wyobrażam sobie nadrabiać far crya, codow, gta czy nawet w tego wiedźmina po #!$%@? mi się gra na padzie jak mogę sobie ułatwić życie i grać jak mi wygodniej? Komu ja mam niby psuć zabawę jak tylko do grania w single..
Fify teekeny czy UFC to wiadomka ze nie ma problemu na padzie
edit: chyba że nie wszystkie gry to działa? ja tak grałem w fortnite na ps4
@kwirynal: jeżeli system playstation wspiera klawiaturę i myszkę to koszt wsparcia tego w grze szacuje na 0,001 %
Szczerze powiedziawszy to sytuacja wygląda jak na PC, pod względem tego, że jak zaczynałeś grać na PC to też machałeś myszką jak cepem i każdy to
Ale z was lamusy xd zręczność=0