Aktywne Wpisy
agareas +202
Czekałem rok że studiami, żeby iść na nie z dziewczyną, która dopiero w tym roku zdała maturę...
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Watchdog_Polska +112
Nieznajomość/lekceważenie prawa szkodzi.( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Wołam:
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #solidarnapolska #ziobro #suwerennapolska
Wołam:
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #solidarnapolska #ziobro #suwerennapolska
Czy osoba niepełnosprawna bez wyższego wykształcenia może znaleźć w Polsce pracę? Może - jeśli się postara.
Czy osoba niepełnosprawna może liczyć na uczciwego pracodawcę, który nie będzie żerował wyłącznie na dotacjach dla niepełnosprawnego pracownika i który nie będzie takiej osoby traktował jak tanią siłę roboczą? Może - jak będzie mieć sporo szczęścia.
Opowiem wam o pracy zdalnej i o tym, że ja to szczęście miałam. O dziewięciu strasznych miesiącach, które nie były ciążą i o żeńskim pierwiastku w męskim świecie.
Nazywam się Ewa i jestem niepełnosprawnym pracownikiem w firmie Industech.
#pracabaza #pracazdalna #rozowepaski