Wpis z mikrobloga

@Justyna712: jutro jeszcze jest szansa( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza 200 i takie coś wpadło. Na 50 zl wyłożone 310 szekli - 0, 200, 10, 0 100

Na losach za 5 byłem ładnie w plecy ( bonus w gotówce i krzyzowka) A tu ładna niespodzianka

Wcześniej +/- 30 wychodziło na podejście, po 200 wyszedłem na Plus i sobie obracalem częścią z nagrody do jej
dlkv - @Justyna712: jutro jeszcze jest szansa( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza 200 i takie coś wpadło...

źródło: comment_wvto7c9hv8jCbsbKivVgrU7DpTf9aEIN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nutaharion: takie pytanie, na jakiej podstawie polecasz zdrapki za dane kwotę? Odkąd czytam tag, czyli jakieś 2 miesiące kupuje polecana przez Ciebie Lotto ekstraklase. Na kupione 30 losów jak do tej pory raz (!) wygrałem 5 zł. Nigdy wcześniej nie miałem takiego niepowodzenia w żadnej zdrapce a kupowałem losowe.. Również znajomi którym poleciłem kupowanie Lotto ekstraklasy potwierdzają że tam się jakims cudem nie da wygrać nawet tych 5 zł (
  • Odpowiedz
@0czykobry: porównaj sobie Lotto Ekstraklasę np. z Mistrzowską. Zdecydowanie wyższe szanse na wyższe wygrane wyższych stopni. W tym dostępność wygranej 70 zł, której w najnowszej zdrapce Mistrzowskiej brakuje. Dodatkowo w Lotto Ekstraklasa nadal są dostępne wszystkie nagrody główne a wyprzedano około 43% nakładu. W Lotto Ekstraklasie idziesz do kolektury i prosisz o nią i nie pytasz czy jest w takim kolorze i takim przedziale tylko po prostu ją kupujesz i
  • Odpowiedz