Aktywne Wpisy
Exit99 +22
Ja #!$%@? ale złapałem dola. Od 2 lat chodze na silownie, wiecie diety itp. Efekty są ogromne. Do tego dbam o wlosy I zarost. Moja wada jest niski wzrost 170 cm i brak gęstych włosów. No ale myslalem ze nadrobię silka I innymi rzeczami.
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
arinkao +20
Co wyście skunksy zrobiły z polskim rapem!? To jest beka, cringe, XDD x 3, lol.
W piątek natrafiłam w radiu na listę przebojów polskiego rapu, pogotuję sobie obiadek i się pobujam - myślałam naiwnie.
W przerwach między piosenkami z listy były puszczane dobre kawałki wiec nie było najgorzej.
Najgorzej było jak leciała lista przebojów ( ̄෴ ̄)
Ich podstawowym narzędziem i przepisem na sukces jest AUTO-TUNE. Jak to brzmi tandetnie,
W piątek natrafiłam w radiu na listę przebojów polskiego rapu, pogotuję sobie obiadek i się pobujam - myślałam naiwnie.
W przerwach między piosenkami z listy były puszczane dobre kawałki wiec nie było najgorzej.
Najgorzej było jak leciała lista przebojów ( ̄෴ ̄)
Ich podstawowym narzędziem i przepisem na sukces jest AUTO-TUNE. Jak to brzmi tandetnie,
i dalej:
nielegalny truskawki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://warszawawpigulce.pl/szarpanina-przy-wilenskim-sprzedawcy-truskawek-zaatakowali-straz-miejska/
#heheszki #warszawa #polska #prawo #strazmiejska
@Wesoly_Kartofelek: Kolejny.... Po pierwsze straż miejska jest właśnie po to by zwalczać tego typu działalność: nielegalny drobny handel, źle parkowane samochody itp. a nie po to by zwalczać mafię narkotykową. I tak goście handlującymi truskawkami z ulicy łamią prawo i działają na szkodę wszystkich prowadzących legalny biznes w branży warzywniaków. Ja bym sie nieźle #!$%@?ł jakbym płacił za lokal, podatki, zatrudniał ludzi na umowę
@Tomcio_W: U mnie na ulicy jeden gość ma co najmniej kilka stanowisk, gdzie kilka razy dziennie jeden bus dowozi truskawki bo idzie jak woda. Tak samo jak się okazało, ze goście stojący z pączkami w Warszawie to w dużej mierze słupy jednej cukierni. Pewnie najbliżej "babci z pietruszką" są goście