Aktywne Wpisy
Bocianek2750 +24
Co jest atrakcyjnego w pracy w IT oprócz wypłaty seniora? Aktualnie według mnie nic:
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
jackieboy +43
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
@Zaff: Nie no troche sie kolezanko zagalopowalas. Moim zdaniem celem rozwoju osobistego jest osiagniecie najwyzszych mozliwych zarobkow. Po co? Zeby zyc sobie godnie, bezpiecznie.
Ale celem rozwoju nie jest sam rozwoj. Gdybym zarabial 15K to nie widzialbym nic zlego w tym, zeby w weekend usiasc i nic nie robic o ile to nicnierobienie relaksowaloby mnie.
Pracuje sie po to
@Zaff: No tak wprost napisałaś:
Komentarz usunięty przez autora
Ja
Jest różnica. Tak, lubię dziewczyny z zainteresowaniami i to jest urocze (dziewczyna, z którą się spotykam, lubi gotować - i uwielbiam z nią gotować). Ale z tą samą dziewczyną zwyczajnie grzybię w domu przed serialem, lub gramy w heroesy, lub jakieś planszówki. Absolutnie nie wymagam od niej,
Co mają w głowach teraz kobitki to nie wiem. Zapytaj te lecące na
Nie wiem, czy panny z tego wątku trollują, ale jestem pewna, że są takie dziewczyny/kobiety w realu. Wymagają od faceta kupę kasy, a same dają tylko swoją obecność xD
Poza tym jak skończą się studia i mama przestanie przelewać hajs, to laska zderzy się z rzeczywistością.
Wychodzi na to, że faceci zarabiający 2800 i podobne kwoty, są zdani na fapanie, bo co on może