Aktywne Wpisy
artur-klocek +52
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
@LajfIsBjutiful: Dlaczego udzielasz się w temacie o zarobkach (i wymagasz określonych od partnera) skoro sama
@karczochh: O #!$%@? faktycznie. Znowu odpowiedzialem na post trolla. No ja #!$%@?. Skasuje chyba tu konto, bo coraz wiecej trolli i innych #!$%@? pisze. Same #!$%@? prowokacje zeby nabijac sobie plusy. ( ಠ_ಠ)
Sam zarabiam 2100 ale lubię moją pracę. Odrobię 12h i spokój, 0 stresu, telefonów niczego.
Nie potrzebuje się rozwijać. Dla mnie partnerka może być bezdomna, bez wykształcenia i grosza w portfelu byle by w głowie miała poukładane.
@AddictedToLoli: R U C H A N I E
Myślę że nie chodzi tu o pieniądze. Może po prostu jesteś #!$%@??
W związku najlepiej zarabiać plus minus tyle samo. Oczywiście jak pojawia się uczucie to można iść na znaczne ustępstwa, ale na poziomie poznawania kogoś jest raczej lekkomyślnym pomysłem olać status materialny. To może zdeterminować jakość kolejnych kilkudziesięciu lat życia. Ja bym średnio chciał dzielić pensję na pół ile bym nie zarabiał... może gdybym przebił 60k miesięcznie to faktycznie #!$%@?ć i niech kobieta nie pracuje jak nie chce, ale
@AddictedToLoli: Co znaczy "własne mieszkanie"? Patrząc po zarobkach to chyba po dziadku albo ci rodzice kupili.
Komentarz usunięty przez autora