Aktywne Wpisy
mmmod +20
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +176
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Banda zakompleksionych mentalnych gimbusów, nie różnicie się niczym od typowej Grażyny plotkującej z drugą Grażyną przez płot na temat "trudnych spraw" czy innego TVNowskiego gówna pokroju "Szpital"
Nie różnicie się niczym od gimbusów którzy emocjonują się patostreamami na YT.
Wymyślacie przeróżne przezwiska na szafę takie jak ulaniec podczas gdy spora część z was to otyłe dzieciaki, mentalnie zdeformowane przez nadmiar internetu i YT na utrzymaniu rodziców.
Gardzę wami nawet bardziej jak tymi "jutuberami" i to nie dlatego że oglądam szafę i jestem jakimś jego fanem a dlatego, że to wy poprzez swoje wpisy i oglądanie tych tfu "jutuberów" sprawiacie, że są popularni i nadal robią to co robią. Założę się, że część z was nawet mu kasę przesyła na patronite, tylko po to by mieć jakąkolwiek rozrywkę w swoim żałosnym i smutnym jak p.... wdowy życiu i żeby móc go zwyzywać od grubasów etc.
Doszło nawet do tego ze nawet wystalkowaliście znajomych szafy na instagramie, jakąś tam małgosię czy nawet nie wiem jak ona tam ma. Co za żenada, nawet tego się rozchodzić po pokoju nie da. Wasz poziom rigczu = -9000
Podczas gdy w głębi was siedzi ogromna zazdrość, że gość baluje za nieswoje pieniądze, że wyjeżdża non stop na wycieczki i żyje sobie w dużym domu i stać go na większość swoich zachcianek. Tak wam d--a o to pęka że jedyne co możecie z tym zrobić to dosrać mu w komentarzach i na wikop.pl ¯\_(ツ)_/¯
Grow up and get a f*****g life.
#takaprawda #polskiyoutube #youtube #gownowpis
@Namarin: ze tez ci sie chcialo taka wojne i pokoj splodzic na temat, o ktorym nie masz pojecia, ale i tak sie postanowiles wypowiedziec. Witamy eksperta od bycia typowym ekspertem z jakich tu sie ciagnie lacha.
Nigdzie nie pisałem że jestem ekspertem od czegokolwiek i teorię że nim jestem dorobiłeś sobie sam na podstawie swojego i błędnego zrozumienia mojego wpisu i co gorsza przypisujesz ją mnie.
Jeśli dla ciebie tak krótki tekst to "wojna i pokój" to nawet mi cię nie żal. Może ty nie jesteś wylewny i nie potrafisz napisać więcej niż dwa zdania ale nie każdy taki jest.
@Namarin: umiejetnosc precyzyjnego i scislego przedstawiania mysli w mowie i pismie swiadczy o inteligencji. Chloptasiu.
@14sek: Bo ty tak sobie ubzdurałeś albo przeczytałeś w jakiejś g---o książce dla coachów?
@Namarin: Pozwolisz, ze zostawie tobie znalezienie odpowiedzi na to pytanie. Bedzie to taki posredni test na twoja inteligencje.
@Namarin: Blysnales jak supernova, zreszta po raz kolejny w tym watku. Dobrze przynajmniej, ze zdolales sie zmiescic w jednym zdaniu. Szybko sie uczysz czyli nie jest najgorzej.
Tak patrzę na twoje wpisy i utwierdzam się w przekonaniu, że ten wpis był między innymi skierowany do ciebie. Uderzyłem w stół więc nożyce...
Bez odbioru.
Komentarz usunięty przez moderatora
@bsd_u: Otóż to, napisałem to samo (tylko innymi słowy) powyżej w jednym z moich komentarzy.
Teraz tylko siedzę i czytam te wysrywy i mam ubaw, kiedy nazywają mnie rycerzem i obrońcą szafy :D
Komentarz usunięty przez moderatora