Wpis z mikrobloga

Czasami przez przypadek trafię na wpisy spod tagu #mocnyvlog (nie obserwuję go ale i nie blokuję) i nie mogę wyjść z podziwu jak smutni ludzie te wpisy tworzą i komentują każdy film, każdą rzecz oraz każde słowo które Szafa zrobi/powie.

Banda zakompleksionych mentalnych gimbusów, nie różnicie się niczym od typowej Grażyny plotkującej z drugą Grażyną przez płot na temat "trudnych spraw" czy innego TVNowskiego gówna pokroju "Szpital"

Nie różnicie się niczym od gimbusów którzy emocjonują się patostreamami na YT.

Wymyślacie przeróżne przezwiska na szafę takie jak ulaniec podczas gdy spora część z was to otyłe dzieciaki, mentalnie zdeformowane przez nadmiar internetu i YT na utrzymaniu rodziców.

Gardzę wami nawet bardziej jak tymi "jutuberami" i to nie dlatego że oglądam szafę i jestem jakimś jego fanem a dlatego, że to wy poprzez swoje wpisy i oglądanie tych tfu "jutuberów" sprawiacie, że są popularni i nadal robią to co robią. Założę się, że część z was nawet mu kasę przesyła na patronite, tylko po to by mieć jakąkolwiek rozrywkę w swoim żałosnym i smutnym jak p.... wdowy życiu i żeby móc go zwyzywać od grubasów etc.

Doszło nawet do tego ze nawet wystalkowaliście znajomych szafy na instagramie, jakąś tam małgosię czy nawet nie wiem jak ona tam ma. Co za żenada, nawet tego się rozchodzić po pokoju nie da. Wasz poziom rigczu = -9000

Podczas gdy w głębi was siedzi ogromna zazdrość, że gość baluje za nieswoje pieniądze, że wyjeżdża non stop na wycieczki i żyje sobie w dużym domu i stać go na większość swoich zachcianek. Tak wam d--a o to pęka że jedyne co możecie z tym zrobić to dosrać mu w komentarzach i na wikop.pl ¯\_(ツ)_/¯

Grow up and get a f*****g life.

#takaprawda #polskiyoutube #youtube #gownowpis
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Namarin: Napisałem podobny wpis do twojego, ale widzę że ci ludzie co tutaj są to właśnie gimbsuy mentalne ze smutnym i nudnym życiem, czekającymi na kolejnego vloga żeby tylko przywalić się o cokolwiek. Takie Mariki 1234. Nie są wcale mniej pszenno-buraczani od szafy.
  • Odpowiedz
@Namarin: ale to, ty zacząłeś dyskusje i wyjeżdżanie z postawa "nie podoba ci się moja wypowiedź to na czarną" jest trochę nieadekwatne. Ludzie go oglądają jak oglądają innych youtuberów/patostrimerów bo dostarcza rozrywki w tym przypadku "rozrywki krytyki" bo widzisz ludzie strasznie lubią krytykować. Jest to swojego rodzaju rozrywka. Jako, że szafa stał się hipokrytą to jego krytyka jest w jakimś tam stopniu uzasadniona (nie mówię, że całość zwłaszcza te rynsztokowe
  • Odpowiedz
Czasami

@Namarin: ze tez ci sie chcialo taka wojne i pokoj splodzic na temat, o ktorym nie masz pojecia, ale i tak sie postanowiles wypowiedziec. Witamy eksperta od bycia typowym ekspertem z jakich tu sie ciagnie lacha.
  • Odpowiedz
@14sek: Chłopcze.

Nigdzie nie pisałem że jestem ekspertem od czegokolwiek i teorię że nim jestem dorobiłeś sobie sam na podstawie swojego i błędnego zrozumienia mojego wpisu i co gorsza przypisujesz ją mnie.

Jeśli dla ciebie tak krótki tekst to "wojna i pokój" to nawet mi cię nie żal. Może ty nie jesteś wylewny i nie potrafisz napisać więcej niż dwa zdania ale nie każdy taki jest.
  • Odpowiedz
Jeśli dla ciebie tak krótki tekst to "wojna i pokój" to nawet mi cię nie żal. Może ty nie jesteś wylewny i nie potrafisz napisać więcej niż dwa zdania ale nie każdy taki jest.

@Namarin: umiejetnosc precyzyjnego i scislego przedstawiania mysli w mowie i pismie swiadczy o inteligencji. Chloptasiu.
  • Odpowiedz
umiejetnosc precyzyjnego i scislego przedstawiania mysli w mowie i pismie swiadczy o inteligencji.

@14sek: Bo ty tak sobie ubzdurałeś albo przeczytałeś w jakiejś g---o książce dla coachów?
  • Odpowiedz
Bo ty tak sobie ubzdurałeś albo przeczytałeś w jakiejś g---o książce dla coachów?

@Namarin: Pozwolisz, ze zostawie tobie znalezienie odpowiedzi na to pytanie. Bedzie to taki posredni test na twoja inteligencje.
  • Odpowiedz
Pozwolę bo tak naprawdę mnie to nie interesuje i mam ważniejsze sprawy na głowie niż szukanie odpowiedzi dotyczących ciebie.

@Namarin: Blysnales jak supernova, zreszta po raz kolejny w tym watku. Dobrze przynajmniej, ze zdolales sie zmiescic w jednym zdaniu. Szybko sie uczysz czyli nie jest najgorzej.
  • Odpowiedz
@14sek: Dobra dobra, zamiast bezowocnie produkować się w tym wątku, idź zacznij komentować kolejne vlogi szafy pod tym swoim ulubionym tagiem (też z resztą bezowocnie), bo podobno coś dzisiaj wypuścił.

Tak patrzę na twoje wpisy i utwierdzam się w przekonaniu, że ten wpis był między innymi skierowany do ciebie. Uderzyłem w stół więc nożyce...

Bez odbioru.
  • Odpowiedz
Normalny człowiek jak czegoś nie lubi to po prostu tego unika.

@bsd_u: Otóż to, napisałem to samo (tylko innymi słowy) powyżej w jednym z moich komentarzy.

Teraz tylko siedzę i czytam te wysrywy i mam ubaw, kiedy nazywają mnie rycerzem i obrońcą szafy :D
  • Odpowiedz