Aktywne Wpisy

agiller +494
Pamiętajcie mirki i mirabelki, jeśli będziecie chcieli pokazać dzieciom jak turlać się ze sporej górki to sprawdźcie czy po drodze nie ma jeżyn. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Właśnie czekam na tomograf gałki ocznej bo kolec mi przejechał po niej. :D Krwi z rozcięcia było tyle że 2 paczki chusteczek poszły a kurtka do prania. Suma summarum córki w płacz i boją się podejść zamiast śmiać się jak stary
źródło: 26437
Pobierz
Ciameq +155
Witajcie Mircy. Piszę ku przestrodze. Dziś w stojące auto mojego taty przydzwonił gość. Gdy usłyszał, że tata nie chce się "dogadać" tylko wzywa policję to uciekł z miejsca zdarzenia. Szczęście, że tata od razu jak wysiadł zrobił zdjęcie tablicy. Mając cały czas telefon w ręku zdążył zrobić również zdjęcie jak tamten odjeżdża w "siwą" dal. Okazuje się, że jak ktoś nie ucieka od razu to nie znaczy, że zaraz nie zacznie... W
źródło: IMG_3582
Pobierz

"Mając na uwadze, że jako gracz stroniący od gier sieciowych spędziłem przy The Elder Scrolls Online ponad 300 godzin, można chyba powiedzieć, że jest to MMO nadające się dla gracza singlowego. Owszem, cierpi ono na bolączki typowe dla tego gatunku, deweloperzy czasami dają ciała podczas wgrywania aktualizacji, a całość stworzona została tak, żeby co chwilę przypominać, że możesz coś kupić. Nie zmienia to jednak faktu, że gra oferuje dość interesującą i rozbudowaną fabułę, całą masę buildów i innych elementów, które pozwalają graczowi „wyrazić siebie” i zagrać tak, jak im się podoba. Próg wejścia dla nieobeznanych z MMO może być trochę wysoki, ale kiedy już nauczymy się podstaw, kontynuowanie przygody i poznawanie kolejnych, coraz bardziej zaawansowanych tajników tej gry może być przyjemne. Online można kupić na promocjach za około 40 zł, a taka wersja wystarczy na około 700 godzin – zawsze można chwilę pograć, kiedy akurat się człowiek nudzi." Recenzja gry The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
#recenzja #gry #mmorpg #teso #tesonline #fantastyka #fantasy #pcmasterrace #bethesda
źródło: comment_2wrJwN6NtyR3gybhmOOmTl2XlIXeTrFu.jpg
Pobierz