Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 721
Właśnie jakiś #rozowypasek z #tinder zaprosił mnie na wesele za tydzień bo zerwała z chłopakiem i nie ma z kim iść. Oczywiście się zgodziłem i umówieni jesteśmy na kawę w czwartek. Szkoda że to moje fake konto i nigdzie nie pójdę a ona będzie sama na weselu xD

#wygryw #chwalesie #c--------------l #gniewstulejarzy #tfwnogf
  • 222
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rozowy_transformator Właśnie dlatego tęsknię za obowiazkową służbą wojskową. Tam albo byś się ogarnął i nauczył się nie być dupkiem, albo by Cię gnoili. Serio nie wiem czy to zarzutka nie jest, ale jeśli nie to jesteś kretynem ponad skalę, ze z------m życiem, szukającym atencji na wykopie gdyż jest to twoje jedyne miejsce gdzie możesz z kimś pogadać. Szczerze gardzę
  • Odpowiedz
przez takich jak Ty laski potem myślą, że wszyscy faceci są takimi samymi s---------i

@nicdwarazy: to niech te tępe dzidy przestaną tak myśleć, proste, nie zwalaj myśli tępych dzid ogólnie o facetach na zachowania kilku facetów, które to one ekstrapolują i to jest wyłącznie ich wina

jest tez masa przykładów bezlitosnych i wyrachowanych zachowań kobiet, to rozumiem też będziesz wtedy rozgrzeszać facetów, który będą twierdzić, ze wszystkie laski są takimi
  • Odpowiedz