Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 721
Właśnie jakiś #rozowypasek z #tinder zaprosił mnie na wesele za tydzień bo zerwała z chłopakiem i nie ma z kim iść. Oczywiście się zgodziłem i umówieni jesteśmy na kawę w czwartek. Szkoda że to moje fake konto i nigdzie nie pójdę a ona będzie sama na weselu xD

#wygryw #chwalesie #c--------------l #gniewstulejarzy #tfwnogf
  • 222
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Klim4s: stanowczo przeciwstawia się gloryfikowaniu i usługiwaniu za sam fakt posiadania cipy, realizując swoistą pracę u podstaw w postaci j-----a szmat maczetami
  • Odpowiedz
@Yrrrr: Sama prawda. XDDDD Ja wyłapałem banana za autorską pastę o przymusowej resocjalizacji stulejów - któryś z tych antyfeministów przegrywu dostał takiego bólu sempiterny, że wypłakał się moderacji, że "pasta szerzy nienawiść wobec mniejszości". XD WHO powinno oficjalnie uznać spierdoxów za mniejszość seksualną, tylko jak oni pojdą na swoją Paradę Nierówności, skoro nie wychodzą z piwnicy. DDDD
  • Odpowiedz
@Godziu73: gloryfikowanie i uslugiwanie za sam fakt posiadania cipy też uważam za s----------e, ale umówienie się na kawę czy pójście z laską na wesele (nawet z łachy w tym przypadku bo laska została na lodzie) z prawdopodobnym profitem pod to nie podchodzi
  • Odpowiedz
Fake konto modela? ;p
Słaby jesteś, bo Ty w czwartek nie przyjdziesz, a ona samotna bedzie w kawiarni. Ale ona pewnie w piątek sobie jakiegoś kolege ogarnie i już;p Było sie umówić w piątek o 19 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz