Wpis z mikrobloga

• 0
@Kamil10445 @parys88 Kross Trans Alp z 2017. Poczekalem do października, jak wyszły modele na 2018 i kupiłem 600zl taniej niż cena katalogowa. Nie jestem do końca zadowolony z niego ale jakoś jeździ.
  • Odpowiedz
@nortonex chciałem sobie takiego kupić, znalazłem w fajnej cenie ale pewien cwel-sklep podsumował że jednak nie mają. Kupiłem gdzie indziej w tej samej cenie inny rower, też trekkong, osprzęt prawie ten sam - i jestem zadowolony. W dodatku jest lżejszy jak kross
  • Odpowiedz
  • 0
@Misiael89 Tzn. nie jest fatalnie ale kilka rzeczy mnie irytuje. Chciałem rower trekingowy który miałby przynajmniej z tyłu przerzutki z grupy Deore. Przez pierwsze 100km przerzutki chodziły perfekcyjnie, potem już musiałem regulować. Osłona łańcucha jest u mnie fatalna, jak się nagrzeje to haczy o pedały. Stopka o kant tyłka - ledwo rower z sakwa trzyma. Dodatkowo na każdym krawężniku stopka uderza o blokadę. Nie podobają mi się też metalowe błotniki, wolałbym
  • Odpowiedz
  • 1
@nortonex: co to za etui/sakiewka na telefon?

Merida Ph-bag. Spisuje się nieźle. W środku klucze, dokumenty, kasa, chusteczki i telefon.
Są różne rozmiary, więc trzeba dopasować do swojego telefonu. Jedyny minus taki, że pomimo szerokiej ramy w rowerze sakwa "buja się" troszkę na boki.
  • Odpowiedz