Wpis z mikrobloga

@przegryw90 Na twoim miejscu skoro macie tak bliskie relacje zainteresowałbym się jej koleżankami, może któraś fajna. Skoro jest tak jak mówisz powinieneś mieć fajną rekomendacje :D
  • Odpowiedz
@przegryw90: zrób eksperymenta i poproś żeby pomogła ci znaleźć dziewczyne. Albo ci ogarnie laske albo okaże się, że nie chce cie oddać innej. Chyba, że jest wrażliwa/niepewna siebie, wtedy tak nie rób. Zresztą ty ją znasz lepiej, to tylko sugestia.
  • Odpowiedz
@Wykrok: Właśnie chyba jest niepewna, bo to był jej pierwszy chłopak w życiu. Zostali parą jak miała 20 lat. Poza tym nie chcę robić takich eksperymentów, bo raz, że ona a dwa to nie szukam już. Jedynie z nią mógłbym być.
  • Odpowiedz
@przegryw90: nie mów hop. Pocahontas też miała wyjątkową miłość, potem ona zginęła, poznała nową, okazało się, że stara nie zginęła ale mimo to wybrała nową. Z drugiej strony Kierkegaard był w nieco podobnej sytuacji, tylko to on ją odrzucił i potem do końca życia żałował i nie znalazł innej miłości. Nawet chciał do niej wrócić ale okazało się, że wychodzi za mąż. W ogóle polecam jego biografię, jest naprawdę ciekawa.
  • Odpowiedz
@przegryw90: Ale fajnie się czyta że miałeś/masz taką dziewczynę, z którą sobie leżałeś na łóżeczku i obchodziła ją twoja obecność lub jej brak.
Jak pewnie wiesz nie jestem idealnym kandydatem do wypowiadania się na temat związków, ale myślę że to twoja jedyna szansa. Każda inna dziewczyna będzie widzieć w tobie s----------a, a ona wciąż w tobie widzi fajnego kolesia, z którym miło spędzało czas i ma dobre wspomnienia. Co z
  • Odpowiedz
  • 1
@hauser15 Gdybym nie był bezrobotny to byłbym pewniejszy. Co prawda ona nie narzeka na finanse, ale praca też jest ważnym czynnikiem. Zabieram ją gdzieś, gdy tylko mam okazję, jednak dalej jestem na utrzymaniu mamy.
  • Odpowiedz