Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +492
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Fajny?
Robicie matkom swoich dzieci prezenty z tej okazji ?
#rozowepaski #zwiazki #dzienmatki #dzieci #malzenstwo
@tomasz-terlecki: sam jesteś rakcontent.
@tsstolik: bardzo uroczy prezent, na pewno zrobi jej się bardzo miło :)
@tsstolik: Widać napracowanie i na bank będzie zadowolona :)
bo póki co to wygląda jak te "śmieszne" prezenty z napisami, co można znaleźć w sklepie "wszystko po 5 zł" :/
A zauważyłem, że dla części Mirko wszystko co związane z rodziną to #rakcontent, #grazynacore itp., więc nie wiem co musiałbyś zrobić ¯\_(ツ)_/¯
@blogger kupione było by śnieżne a jeżeli sam to zrobiłem to ona będzie zadowolona
@tsstolik: nie wiem jak to rozumieć...
Jesteś synem swojej żony i bratem własnych dzieci!? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poważnie to prezent własnoręcznie wykonany zawsze ma dużą wartość, mi się podoba. Taka drewniana laurka
Jak się jej spodoba to najważniejsze :)
@tsstolik: ooo... z odciskami idealnie!
Komentarz usunięty przez autora