Wpis z mikrobloga

Jak być przegrywem w życiu i na mirko by @CacyIsBack:

1) ukradnij zdjęcia bety 435i z neta
2) udawaj że to twoja i odpowiadaj pół dnia na pytania ludzi dot. samochodu i swojej dochodowej pracy (xDDD)
3) blokuj ludzi którzy wklejają link do posta z forum sprzed 4 lat z tą samą furą. Co tam że obecny właściciel dalej nią jeździ i udziela się w necie
4) idź spać ze świadomością ze rano nie czeka na ciebie żadne BMW bo jesteś tylko przegrywem piszącym bajki xDDD

https://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/topic45139_Bmw_435i_xdrive____M_Performance_4er_BMW_und_M4_-_F32___F33___F82.html

link do słabej zarzutki: https://www.wykop.pl/wpis/32153819/bede-to-splacac-2-lata-ale-wkoncu-mam-go-jutro-rej/

#bmw #pokazauto #chwalesie
shuukre - Jak być przegrywem w życiu i na mirko by @CacyIsBack: 

1) ukradnij zdjęc...

źródło: comment_pYEYZk6RtXfXCCuzQx19RiypL4vRhSP4.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CacyIsBack: zdajesz sobie sprawę z tego że od 2015 roku po LCI nie ma już 435ix ani 428ix tylko jest 440ix i 430ix? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czym wyjaśnisz to? Jakaś magia podziałała czy daty Ci się pomyliły? A może po prostu jesteś zwykłym oszustem?
  • Odpowiedz
@CacyIsBack: już przestań się pogrążać. Zmieniłeś nawet nazwę zdjęcia pobranego z internetu na taka żeby pasowała do dzisiaj. I nie, nie ma opcji, żeby telefon czy komputer sam to zrobił. Przyznaj sie, ze jesteś zwykły robak na emigracji.
  • Odpowiedz
@shuukre: Ja p------ę, nie dość że chwali się wymyślonym samochodem, to jeszcze wybrał taki za < 50k EUR. xDD Wiedziałem, że na wykopie przegrywy mają niskie ambicje, ale to już jest żenujące do bólu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@shuukre: Brawo, swoją drogą chciało Ci się udowadniać jakiemuś randomowi z mirko że fantazja go poniosła. Może zamiast być zawistnym, robić coś w kierunku realizowania swoich marzeń. Ta energia poświęcona na ten wpis mogła być lepiej rozdysponowana.
  • Odpowiedz
@shuukre: Tak na dobrą sprawę to co za różnica czy ktoś chce się lepiej poczuć wklejając zdjęcie, czy rzeczywiście coś kupując, jeśli efekt ten sam( ͡° ͜ʖ ͡°)
A najbardziej żałośni to są ludzie którzy mają ból d--y o jakiegoś baita, głupie zdjęcie jakiegoś samochodu... i z pianą na pyskach wściekłe atakują mirka który nawet nikomu nic nie zrobił ani nie obraził.
  • Odpowiedz
@veranoo

cytowany tekstBrawo, swoją drogą chciało Ci się udowadniać jakiemuś randomowi z mirko że fantazja go poniosła. Może zamiast być zawistnym, robić coś w kierunku realizowania swoich marzeń. Ta energia poświęcona na ten wpis mogła być lepiej rozdysponowana.

Bardzo dobrze ze go przejrzal, przegrywa jednego mitomana. @shuukre
  • Odpowiedz
  • 27
@veranoo: @Brunner: zajęło mi to 5min na kiblu więc nie uważam czasu zmarnowanego na posmianie się z mitomana z takimi słabymi baitami - szczególnie gdy zaczął kasować komentarze i blokować konta w swoim wpisie.
  • Odpowiedz
@shuukre W sumie to nazwa fotki w jego wpisie wskazuje na to, że zrobiono ją 46 minut po północy... Dzień polarny mają w tych Niemczech odkąd inżynierów sprowadzili? xD
  • Odpowiedz