Aktywne Wpisy

Roszp +189
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz
yahoomlody +164
Najgorsza cecha u bab to ciągle gadanie i co ciekawe, większość bab taka jest xD gadają i gadają i gadają, byle gadac, powtarzają w kolko to samo, bo ciezko wymyślać cos nowego. Posiedzenie chwile w ciszy to dla nich jakas największa kara.
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska

źródło: comment_it0dQsvv6dWElCoFqtDYdLyQplhlemLr.jpg
Pobierzźródło: comment_bGdQ5eRRZvB04Pu154yHnbgTD98Nh2Jk.jpg
Pobierzźródło: comment_gdOidN03Tj2V1i2ATy031cnPpYAYOByo.jpg
PobierzProwadzę min. sklepik spożywczy i od dłuższego czasu zastanawiam się co się stało z nestea. Od jakiegoś czasu pojawiło się to fuze tea i tak ostatnio wziąłem, spróbowalem. Smak chyba ten sam, ale bardzo nikt tego nie kupuje.
@MercedesBenizPolska: Dużo osób pewnie nie wie że to jest stara nestea :D
@ropppson: a stewia, tak samo jak ksylitol, to 100% naturalne słodziki ;) tylko stewia ma zupełnie inny smak, pomimo słodkości.
@kroje_warzywa_ziemniakiem: Z 2 lata temu (może trochę więcej), producenci napojów dość mocno obniżyli zawartość cukru, bo dochodziła nawet do 31%.
@dudi_: No stewia jest pochodzenia naturalnego, ale dość mocno przetworzona, bo bez tego źle smakuje (coś jak lukrecja)
@ropppson w Warszawce znam jedno miejsce gdzie Cole w puszce nadal można kupić za 1,50 ;)
Komisariat na Metro Politechnika