Aktywne Wpisy
CopyM +770
Parę faktów dla tych, co mówią, że "się dzwoni na policje a nie zabija dobrych chłopaków".
Fakt 1. Tego wieczora policja już BYŁA powiadamiana o ich agresji i zachowaniu. Nie zrobiła nic.
Fakt 2. Patologia przyznała, że tego wieczora wykrzykiwała wulgaryzmy pod adresem kuzyna Borysa. Ciekaw jestem waszego zachowania, jakby ktoś, kto juz udowodnił, że jest zdolny do zorganizowanej przemocy, krzyczał, że w najbliższym czasie skrzywdzi kogoś z waszej rodziny.
Fakt 3. Patologia poszła na
Fakt 1. Tego wieczora policja już BYŁA powiadamiana o ich agresji i zachowaniu. Nie zrobiła nic.
Fakt 2. Patologia przyznała, że tego wieczora wykrzykiwała wulgaryzmy pod adresem kuzyna Borysa. Ciekaw jestem waszego zachowania, jakby ktoś, kto juz udowodnił, że jest zdolny do zorganizowanej przemocy, krzyczał, że w najbliższym czasie skrzywdzi kogoś z waszej rodziny.
Fakt 3. Patologia poszła na

Cztero0404 +124
Pamiętaj! Jeśli twój samochód ma poniżej 20 lat to nie jesteś mądrym kierowcą xDDDD #samochody #motoryzacja
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-04-15_105409_www.youtube.com
Pobierz

Hej mireczki moje drogie, jakie znacie najlepsze sposoby na uporządkowanie wiedzy z Javy? Za mną ok. półroczna (z przerwami) nauka Javy, Springa oraz minimum technologii frontendowych(Angular4). Dochodzę do wniosku, że poszedłem krok za daleko nie utrwalając wystarczająco wiedzy z czystej Javy(OOP). Myślę o zakupie nowego wydania Thinking in Java, ale wolałbym najpierw poznać opinie nt. tej książki. Dodatkowo chciałbym zapytać czy znacie może jakieś strony czy też książki w których znajdę zadania pomocne przy utrwalaniu wiedzy z OOP?
... bo na co Ci "Thinking in Java" (r. 2006) która w 4 edycji mówi o Java 5/6 ?
z uporządkujesz sobie i może wiedzę ... ale starą, bo w java 7/8 nastąpiły spore zmiany, które w tej książce nawet wspominane być nie mogą.
ja bym raczej pisał dalej programy, brał udział w projektach (mogą być opensource) i na bieżąco zaznajamiał
źródło: comment_6wIQ4d1Fqy6U7gFwawMx1mqoUN1EahcZ.jpg
Pobierzco piszczy w "Thinking in Java" zobacz u źródła:
http://www.mindview.net
co do książek - ja korzystałem