Wpis z mikrobloga

Parę faktów dla tych, co mówią, że "się dzwoni na policje a nie zabija dobrych chłopaków".

Fakt 1. Tego wieczora policja już BYŁA powiadamiana o ich agresji i zachowaniu. Nie zrobiła nic.
Fakt 2. Patologia przyznała, że tego wieczora wykrzykiwała wulgaryzmy pod adresem kuzyna Borysa. Ciekaw jestem waszego zachowania, jakby ktoś, kto juz udowodnił, że jest zdolny do zorganizowanej przemocy, krzyczał, że w najbliższym czasie skrzywdzi kogoś z waszej rodziny.
Fakt 3. Patologia poszła na spokojnie picie na osiedlu z nielegalnymi brońmi. Znaleziono tylko kastet, ale policja nie przeszukała tych 2 ancymonów.
Fakt 4. Od tego wydarzenia, KAŻDY mieszkaniec Bystrzycy idąc wieczorem na spacer może czuć się o trochę spokojniejszy. Borys zrobił każdemu z nich przysługę i każdy to wie, nawet, jeśli nie powie tego głośno.

Nie obchodzą mnie wasze chlip chlip skrzywdzone serduszka bo Koleszka już w piekle. Jak wam szkoda tego chwasta, to potem japa przy kolejnych artykułach typu "3 patusów skatowało na śmierć studenta w centrum XXX, nikt nie pomug".

#bystrzycaklodzka
#policja
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CopyM: ja tam bardzo popieram wyrywanie chwastów, a tym co żyją strzeżonych osiedlach czy innych banieczkach, albo próbują tutaj jakieś moralizatorstwo czy filozofowanie w stylu najgorszych sojaków wykonywać to mela na ryj. Borys jest bohaterem. Państwo s-------e Poliniackie ma za zadanie każde takie formy buntu pacyfikować, przez to gość dostanie maksymalny surowy wyrok, a sojaków zaraz w telewizorni będą masowo pokazywać, że tak nie można się bronić, to trzeba w
  • Odpowiedz
@CopyM: tak szczerze to nie czułabym się bezpiecznie ani na osiedlu gdzie mieszkają patusy rzucające się do ludzi z byle powodu, ani na osiedlu, gdzie gość z bronią sam robiłby sobie porządki, bo nie zapanował nad emocjami. Nie wiem jak można się stawiać po jednej albo drugiej stronie. Każda z tych osób stanowi zagrożenie publiczne
  • Odpowiedz
@CopyM: Patologia przyznała, że wulgaryzmy wykrzykiwała? Na najnowszym wywiadzie twierdzą, że nic do nikogo nie mówili tylko między sobą dyskutowali, a ludzie postronni ich z zaskoczenia nagle atakowali
Pampernikiel - @CopyM: Patologia przyznała, że wulgaryzmy wykrzykiwała? Na najnowszym...
  • Odpowiedz
  • 66
@Seledynka123: Skoro każda z tych stron stanowi zagrożenie to podaj mi chociaż jeden przykład jak ten Borys skrzywdził kogokolwiek innego niż te patusy. Bo ja już mam sporo info o krzywdzeniu innych przez nich. Twoje paranoje, że każdy kto ma b--ń Ci zagraża, to temat do psychologa a nie fakty.
  • Odpowiedz
Znaleziono tylko kastet, ale policja nie przeszukała tych 2 ancymonów.

@CopyM: nie tylko nie przeszukala, ale po akcji kazała im iść do domów
  • Odpowiedz
@Pampernikiel: W uwaga tvn ten sam chłystek jak mu mieszkańcy wypomnieli, że robili burdę pod monopolowy i pobili innego człowieka odpowiedział "yyyy... no ten tego yyyy... to było niepotrzebne". Ich wiarygodność jest zerowa.
  • Odpowiedz
@CopyM: ziomek, ale on zabił człowieka na blokowisku. Nie trzeba innych przykładów na to, że gość też jest zagrożeniem xd Nie każdy kto ma b--ń będzie niebezpieczny, ale jeśli ktoś nie potrafi zapanować nad chęcią zemsty i specjalnie wraca się po karabinek, żeby postrzelić innego gościa, to jest po prostu niestabilny psychicznie, nie powinien mieć zezwolenia i jego miejsce jest w więzieniu
  • Odpowiedz
Czy była jakaś bójka pod sklepem monopolowym?

Szliśmy sobie tam normalnie, ..., nie wiem kto ale zaczeliśmy krzyczeć i zaczał coś do nas gadać, wyzywać nas, doszło do wymiany słów, ..., po prostu doszło do rękoczynów.

Czy jesteście huliganami, czy wam sie zdarzło kogoś przypadkowego zaatakować?

My
  • Odpowiedz