Wpis z mikrobloga

Witam. Dziś odpadają Niemcy które miały 26% głosów, a dokładniej 26.01% ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oczywiście wciąz głosujemy na najgorsze państwo do wyprowadzki (zagłosuj na to państwo do którego nigdy niechiałbyś się wyprowadzić)
CZYLI:
Jeśli nigdy byś nie chciał mieszkać w Norwegii - zagłosuj na Norwegię. Jeśli chcesz być jutro wołany; możesz kliknąc w plusa. Zachęcam również do obserwacji tagu ---> #wykopowawykreslanka
oba-manigger - Witam. Dziś odpadają Niemcy które miały 26% głosów, a dokładniej 26.01...

źródło: comment_lRwWXV0DSEBvltn2pWGZmwMNO82UKJ90.jpg

Pobierz

Zagłosuj na najgorszy kraj do wyprowadzki

• Włochy 16.9% (469)
  • Norwegia 8.4% (232)
  • Hiszpania 21.7% (603)
  • Chorwacja 17.8% (495)
  • Holandia 11.2% (310)
  • Czechy 24.0% (667)

Oddanych głosów: 2776

• 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oba-manigger: Hiszpania przez Niemcami XD Gdzie stoją pustostany, bo ludzie pouciekali z kraju, bo bezrobocie. Raz nocowałam na stacji koło Leon (wycieczka tirem), to ta stacja była głownym centrum rozrywki, wieczorem zebrało się tam młode towarzystwo tak, że nawet samochody nie miały jak tankować. jeśli jakiś podjechał, raz na godzinę XD
  • Odpowiedz
@netefre: przecież mogą wybierać z różnych powodów. Dla mnie na przykład Hiszpania całkowicie odpada przez klimat, dla mnie nawet polskie lato jest zbyt gorące, a co dopiero tam.
  • Odpowiedz
Straszne problemy macie z tym, że ludzie myślą inaczej niż wy. Ja na przykład głosowałem na Niemcy, bo w życiu bym nie chciał tam mieszkać z powodu języka.
  • Odpowiedz
@Izaack: Zagłosowałem na Niemcy, bo po prostu nie wyobrażam sobie mieszkania dookoła tego języka, ludzi itp. Do tego mają w ciul ocenzurowany internet i ogólnie coraz gorsze prawa obywatelskie.
  • Odpowiedz
przecież mogą wybierać z różnych powodów. Dla mnie na przykład Hiszpania całkowicie odpada przez klimat, dla mnie nawet polskie lato jest zbyt gorące, a co dopiero tam.

@buc123t: ale to zależy od rejonu, co innego pas nadmorski a co innego Madryt czy Sevilla a co innego rejony polnocne, a jeszcze co innego wyspy (i znowu spora roznica miedzy balearami a kanaryjskimi)

W polsce tez sie inaczej czuje w betonowo-asfaltowej czesci
  • Odpowiedz