Wpis z mikrobloga

Witam. Dziś odpadają Niemcy które miały 26% głosów, a dokładniej 26.01% ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oczywiście wciąz głosujemy na najgorsze państwo do wyprowadzki (zagłosuj na to państwo do którego nigdy niechiałbyś się wyprowadzić)
CZYLI:
Jeśli nigdy byś nie chciał mieszkać w Norwegii - zagłosuj na Norwegię. Jeśli chcesz być jutro wołany; możesz kliknąc w plusa. Zachęcam również do obserwacji tagu ---> #wykopowawykreslanka
Pobierz oba-manigger - Witam. Dziś odpadają Niemcy które miały 26% głosów, a dokładniej 26.01...
źródło: comment_lRwWXV0DSEBvltn2pWGZmwMNO82UKJ90.jpg

Zagłosuj na najgorszy kraj do wyprowadzki

• Włochy 16.9% (469)
  • Norwegia 8.4% (232)
  • Hiszpania 21.7% (603)
  • Chorwacja 17.8% (495)
  • Holandia 11.2% (310)
  • Czechy 24.0% (667)

Oddanych głosów: 2776

• 33
@Izaack: w zasadzie najlepszy kraj do emigracji. Bylem w polowie Europy. Ale w niemcach sie zakorzenilem, Bo jest najlepiej i najlatwiej. Mozna sie edukowac w kazdym wieku otworzyc biznes albo nie robic nic i doatawac te prawie 600€.

Niektorzy powiedza ze azylanty to zlo, Ale to bujda. Ci ludzie sa normalni.

Niektorzy powiedza ze niemki brzydkie. Ale Logo to obchodzi Jak do wyboru ponad 100 innych Nacji i ich mieszanin.

Najlepszy
kto głosuje na Czechy?! (°°
przecież tam są pyszne knedliczki i smażony ser, dobre piwko w każdym barze, eh.
@CacyIsBack: a jak stosunek Niemców do Polaków? Ja od wielu ludzi mieszkających tam słyszałem, że strasznie z góry nas traktują i jak się ktoś dowiaduje, że gada z Polakiem to się straszny cham im włącza. Oczywiście nie mówię o wszystkich Niemcach, ale podobno to się zdarza dość często.
@buc123t: nie wiem Ile jest Polakow Ale nie spotkalem sie zeby Niemiec byl dla mnie chamski. Zauwazam jednak ze Polacy Maja w sobie Manie nizszosci i wydaje im sie ze niemcy sie na nich krzywo patrza.

Chamscy sa DDR owcy Ale oni sa obrazeni na wszystko i wszystkich.

Na oko stosunek niemcow do obcokrajowcow jest wyrownany i sklonie nawet sie stwierdzic ze z przewaga auslendrow